babymamma Doğum kontrol ilacını bırakıp hemen hamile kalan var mı bu yaz allah nasip ederse 2. Yi istiyorum ilaç kullanıyorum kontrole gidicem doktora ama yinede sorayım istedim pcos var ilk hamileliğim zor olmuştu bu da yine öyle olur mu acaba
forumgurmesi Bende de pcos var doğumdan sonra 1 sene doğum kontrol hapı kullandım bırakalı nerdeyse 5 ay olacak hala adetim düzene girmedi. Uzun süre hormon bozukluğu yapıyor ama tabi hamile kalma şansınız da var.
babymamma forumgurmesi ilacı bırakır bırakmaz tekrar düzensizlik mi yapmaya başladı Doğum kontrole başladığımda doktora sormuştum hani 2. Yi düşünüyorum nasıl yapıcaz ilacı falan diye o da ilacı bıraktığın 2 ay hamilr kalma ihtimalin çok yüksek olur demişti siz ilaçtan rahatsız olup mu bıraktınız yoksa çocuk için mi bıraktınız
forumgurmesi babymamma hayır benim tamamen repliği kesmişti hiç olmuyordum çok kilo aldım o yüzden bıraktım ama hala düzene girmedi 5 ayda 3 kez adet oldum bu ay diğer adetim geldi hala adet olamadım.
babymamma forumgurmesi banada kilo yapıyor ya insülin direnci için matofine başladım şimdi o biraz kilo verdirmeye başladı bikaç ay daha kullanayıp onu da ilacı da bırakıp bi denemek istiyorum hamilelik öncesi benimde düzensizdi yılda toplasan 4-5 kere adet oluyordum şimdi ilaçlar düzenli gidiyor pcosta azalmış tabi inşallah olur
babymamma forumgurmesi şimdi başlığı gördüm yaxdığınız aklıma geldi hayırlı olsun bakın adet olmamanızın bu sefer bir sebebi varmış sağlıkla gelir inşallah
babymamma forumgurmesi matofin insülin direncini kırmak için bi çeşit insülin ilacı pcos da insülin direnci oluyor sürekli tatlı yeme yemek yeme hamur işi tüketme isteği bundan kaynaklı bi dahiliye uzmanına görünün sizde de vardır mutlaka pcosluların %90 ında görülüyor doktor bana sabah öğlen akşam 500 toplam 1500 mg kullanmamı önerdi iştahı kesiyor insülini dengeliyor biraz halsizlik yapıyor ama canım hiç bişey yemek istemiyor ne tatlı ne hamur işi biraz mutsuz oluyorsun tabi bazende tansiyon düşürüyor ama onunla 1 haftada 1.5 kilo veriyorum hemen hemen ben doğru düzgün yemek yemem normalde de hep tatlı abur cubur yerdim şimdi hiç yok
forumgurmesi babymamma evet bende de var bende iştahımın önüne geçemiyorum bende mutlaka doktora gidip soracağım bunu teşekkür ederim :)