Pembepremses24 perla_ çok küçük canım ertele şuan takma kafana bebeğin beslenmeye daha çok ihtiyacı var büyüsün kilo verilir nasılsa
perla_ Pembepremses24 yok kafama takmıyorum sadece bu aralar fazla yemek yiyorum ona kafam takıldı kilo alır mıyım diye gerçi bebeğimin beslenmesi daha önemli şuan (çok teşekkür ederim 💞💞😘
Nazliezgi gizememre cano en son birlikte tartılırız şuan durmalı ve tartılmamalısın tut kendini yok et o evdeki tartıyı 14 gün kaldı dayan 💪🌸💜
Pembepremses24 perla_ ay ben de öyleyim yanlız değilsin o kadar yiyorum ki anlatamam hiç yemek seven biri olmadım hamilelikte bile bu kadar yemedim emzirme dönemi zormuş 🌸🤭
kader539_ gizememre demi .peki diyetisyene falan gittin mi canım yoksa diyet listeni tabaklarını vs sen kendine göre mi hazırlıyorsun yani kafana göre mi
gizememre kader539_ yok gittim devlet diyetisyenine sıradan bir liste verdi ben kendim çeşitlendiriyorum
perla_ Pembepremses24 sabah akşam gece yarısı farketmez nasıl bir acıkma nasıl bir acıkma oluyor anlatamam 😁
Pembepremses24 perla_ evet aynen özellikle geceleri makarna yapıyorum canım çok çekiyor bide tatlı şeyler 😂
Pembepremses24 perla_ ay ben tatlı hastasıyım 1 tepsi kek yapıp hepsini kendim yemiştim tabi bunlar istiyerek olmuyor bende şaşırıyorum 😂
[silindi] Feyzosumunannesi bi de bende şey oluyor iyi zayıfladım güzel oldum aslında yaa falan diyip salıyorum sonlarda 😅