Mavimm Oğlumu soğuk terlemesiyle hastaneye götürdüm ve solunum sıkıntısı çektiğini söylediler filmi çekilirken ağzı salyalı bi şekilde köpürüyordu silerken bi damla da kan geldi başına böyle bişe gelen oldu mu tanısı ne oldu ne olur yardım edin şuan yoğunbakımda sizden ricam lütfen dua edin 🙏🏻
Lilium Mavimm geçmiş olsun canım. Bir bilgim yok destek olmak için yazıyorum sadece. Hastaneler bazen söylemek istemiyor saklıyorlar bir sıkıntı olursa diye ona dikkat edin iyice öğrenmeye çalışın neyi varmış. Allahın izniyle geçecektir.
aylatrn90 1PrensAnnesi çok geçmiş oldun allah acil şifalar versin inşallah kötü biriey değildir bende duymadım daha önce böyle birşey
Oslemm Mavimm Allah acil şifa versin kuzum en kısa süre de toparlar inşallah Rabbim size bağışlasın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kaganpasa20 Mavimm rabbim saglicakla tez zamanda evinize donmeyi nasip etsin. Endiseni ta icimde hissettim. Rabbim yardimciniz olsun ol derse mevlam hersey olur .
Sulegorkem Mavimm Allah senin ve hasta olan o meleklerime en kısa sürede şifa erisin inşallah Çok çok geçmiş olsun