3kedili2bebekli ymrayse ateş olabilir de olmayabilir de oda ısısına uygun giydirdiginizden eminseniz gözlemleyin ve artış var mı bakın artış olur 38 i geçerse ateştir
beybitolat ymrayse kalın giydirmeyin çorabı varsa hemen çıkarın bize 37.5tan sonra ateş düşürücü ver denmişti çok şükür yaşamadıkda sürekli takipte olup her 10-15 dakikada bir ateşini ölçün
3kedili2bebekli ymrayse 38 i geçerse ateş dusurucu verin ve bir doktora gidin mutlaka ev sıcaksa camları açın zibinla önüne oturtun ben öyle dusuruyorum hep malesef
SevimmMkuzey ymrayse ılık bir duş aldırın camları açın ayakları buz gibiyse çorap giydirin ince ama sadece bebeği zibinla bırakın bol sıvı alımına dikkat edin💖 susuz kalmasın vücudu keyfi yerindeyse sorun yoktur çok yüksek değil zaten🫠
alparslan377 ymrayse acil ates dedi calpol veriyo ve 5 dk da bir soğuk su uygulamanı söylüyor yarım saat sonra düşerse eve gönderiyor ana sağlık ocağı ve poliklinik ateş değil dedi
kevseryakar924 Doktorumuz şey demisti bana ateşini 37.5 ölçtün 1 saat sonra tekrar ölç eğer düşmezse getir demişti 38.5 ölçtün hemen getir demişti