Alyam1119 Kızlar beş aylık oldugumuzdan beri gece sadece emip uyuyan bebeğim mız mız on kere uyanıp geri uyumuyor çok yoruldum neden böyle yapıyor halbuki oladr güzel uykusu vardıkı 😞😞😞
Tosbigim Alyam1119 direniyor..😂bende akşam 4-5ten sonra saat 8.30 -9 'a kadar uyutmuyorum gerçi kendiside istemiyor ama artık saat 9 olunca mızmızlanmaya başlıyor. Kundaklıyorum hala kollarını. Ama gece 3 4 gibi çıkarıyorum çünkü hiiiç sıkıya gelmiyor. Öyle yani.. benimki atakta şuan
Adarenn Alyam1119 benim kızımda yarın tam 5 aylık ama gece uykusu çok şükür çok güzel ama gündüz kuş uykusu uyuyor 10-15 dakika uyuyup sonra uyanıyor ama gece rahat uyuması dan yana şanslıyım.
NhLpRn Aynı şekilde uyku düzeni yerle bir oldu beşinci ayda sabaha kadar on onbeş dakka da bir uyanıyor tüm gece bir kere uyanan çocuğum🤦🏻♀️
Prensesinannesi25 NhLpRn Benimde öyle çok rahat uyurdu gece bir kere kalkardı şimdi yarım saatte bi meme istiyor galiba ataktan herhalde öyle düşünüyorum sürekli göğsüm açık uyuyorum böyle bir şey olamaz dönüp sürekli arıyor memeyi ağlıyo ve yanımda yatmak istiyor
NhLpRn Prensesinannesi25 atağı bitti bizimkinin ama aynı devam ediyo maalesef sanırım atak değil huy oldu
KYAG2509 Elleri sürekli kulakları ve gözlerinde uyandırıyor kendini.Evet galiba aylar ilerledikçe huyları değişiyor😅😅