mondecaidensecmeler Kızlar iyi akşamlar 🌙 oğlum 4 aylık dişten heralde ishal oldu emziriyorum ama başka napabilirim işgalinin geçmesi için baya canım sıkkın 🫤
KucukPandisko2 mondecaidensecmeler canım ben böyle olunca çok fazla emzirirdim ama şöyle , damlası da var hani
alinmom mondecaidensecmeler diş için erken üşütmüş olabilir doktora gösterin ciddi ishal sıvı kaybı yapıyor
mondecaidensecmeler alinmom sürekli damagi kaşınıyor daha yazlık bile giydirmiyorum ki usutsun çorapsız durmuyor zaten
gokcen_ mondecaidensecmeler en iyi gelen şey emzirmek ,sık sık bolca emzir.Bir de doktorumuz probiyotik damla önermişti.Bir de su gibiyse eğer bu dişten olmazmış
gokcen_ mondecaidensecmeler ve dişten dolayı 38 derecenin üstü sıcaklık ve su gibi ishal beklenen bir şey değil demişti.çok sık yapıyorsa bu ciddi bir şey ,bebek çok su kaybeder mutlaka kontrol et 🌸
iremsimay mondecaidensecmeler cumadan berı ishal çok kötü kokan ve rota pozitif çıktı salgın çok var şükür asılıyız ve kolay atlattık korkutmak istemem ama bi gaita testi verin
nnoktaa mondecaidensecmeler öncelikle ishal olup olmadığını doktora götürerek öğrenin. 0-6 ay grubunda özellikle emme varsa bebeklerin ishal olup olmadığını anlamak çok kolay olmuyor. Mutlaka bir doktora danışın. Bol bol emzirmeye devam edin.