Annesiii05 Kızlar Güneş Lekelerim ile başım dertte :/tavsiye ettiğiniz herhangi bir serum vs var mı ? Şu an emziriyorum ama bir aya kadar emzirmeyi de sonlandıracağım önerdiğiniz bir şey varsa denemek isterim
smnbr Annesiii05 Her türlü serum falan demedim olmadı Çareyi expigment te buldum. Cilde uygun bir krem asla değil bu arada. Yani kızartıyor falan Ama benim alın bölgemde vardı. Sadece geceleri sürdüm o da bir gün dinlendirerek Kış boyu kullandım. Ve geçti. Yani çoğu gitti Ama artık havalar da ısındığı işin asla kullanmam.
starwomen Annesiii05 Ben cildiye doktoru sayesinde çözüm buldum 3 kremi karıştırıp gece uyumadan sürüyordum gün içerisinde de 2 saatte bir güneş kremini yeniledim ve kurtuldum çok şükür
ygtzynp Annesiii05 benimde çok var aşırı çekiyorum güneşi güvenilir biyer bulursam dermapen yaptırmayı düşünüyorum acılı bişey ama dayanıcam artık
Annesiii05 starwomen bnde özel de gittim bi krem verdi ancak geçirmedi.Size karıştırdığı kremleri biliyormusunuz yada doktor hangi şehirde tavsiye edermisiniz
ygtzynp Annesiii05 alnım burnum yanağım hep oldu krem falan varsa çözümü bekliyorum yoksa araştırmaya devam
Badgirlx Bende surda bekleyeyım cok serum kullandım hiç fayda görmedim doktorada gittim ondan bile fayda görmedim
smnbr Annesiii05 Evet kış aylarında kullandım şimdi kullanmıyorum Gece sürüyodum sabah kızarıklık oluyodu evet 1 gün durup tekrar sürüyodum Öyle öyle geçti işte biraz