BM22121 Kızlar yolculuklarda çok zorlanıyoruz kızım hep kusucam diyor kusuyor çok kötü geçiyor yolculuk şurup varmış bunun için kullanan var mı acaba adı ne
aselliyam23 BM22121 bende beklim aynı problem bizdede var ama benide yol tutuyor malesef 🥲 içeriği temiz fayda eden bişey varsa seve seve almaya razıyım
deleted20517 BM22121 benim kızımda aynı böyle ben göbek deliğine yarabandi yapistiriyorum şükür kusmuyor banada saçma geliyordu bu taktik ama kızımda işe yaradı 🤭
BM22121 Kuzularinanasi gastroya götürmeyi düşünüyorum zaten reflüsü olan bir çocuktu bu yüzden çeşitli ilaçlar kullandık ama bunun için ne veriyorlar merak ettim bizim önceden kullandıklarımızdan mı diye
BM22121 Esra1202 yapıştırıyorum ama tam olarak fayda etmiyor Malesef kusmasa bile midem bulanıyor diye ağlıyor uyursa rahatız uyumazsa sürekli midem diyor
BM22121 deleted20517 ben denedim halada yapıştırıyorum ama işe yaramıyor yapıştırmazsak daha kötü oluyor ama yapıştırıncada sürekli midem bulanıyor diye ağlıyor ebebekten bileklik almıştım kusma için oda yaramadı daha doğrusu onu çıkarıyor acıtıyor diye
deleted20517 BM22121 belki takintida yapmış olabilir,kusma için şurup var diye biliyorum yani o en mantıklısı olur ozaman
deleted20517 barbiee_ çok merak ediyorum kuzum ama randevuma daha var heyecanlıyım birde aşı konusu vsr onu sorucam tetanoz aşılarını kızımda vuruldum 5 yıl dolmadı artı boğmaca aşı da çıktı doktoruma sorucam
deleted20517 barbiee_ bende tereddüt ettim doktora danışayım dedim kuzum bu yüzden çünkü bu aşıyı ilk defa duydum vuralan kişiler var ama emin olmam lazım
barbiee_ deleted20517 ben aşılardan korkuyorum valla korona aşısı olduktan sonra kalbim çarpmaya başladı