Kızlar araba sürmek benim için her zaman korkulu bir şeydi. Bugüne kadar korkularım yüzünden sürekli erteledim. Ta ki benim oğlan büyüyüne kadar . Mağlum kreşiydi vs derken araba almak şart oldu . Manuelde heyecan yapacağımı bilmediğim için otomatik almaya karar verdim . Dersler başladı. Derslerde çok kötü olduğumu düşünmüyorum . Ama illa ki hatalarım oluyor. En çok zorlandığım kısım kavşaklarda dönmek oluyor . Bunları zamanla aşabileceğimi düşünüyorum ama hoca hiçbir şekilde yardımcı olmuyor . Öyle yanımda boş boş oturuyor sanki . Telefonla konuşuyor. Ben o telefonda konuştuğunda rahatsız oluyorum .daha ikinci kez biniyorum sonuçta. siz telefonla konuştuğunuzda ben tedirgin oluyorum siz bu işin uzmanı olabilirsiniz ama ben ilk defa biniyorum dedim buna rağmen telefonu her çaldığında cevap verdi . Ayrıca her gün derse çağırıyor sadece yarım saat tür atıp bırakıyor. Güzergah çalışıyoruz diyor sadece .
Şimdi sorum şu acaba bu adam beni başından mi savıyor yoksa ben böyle sürdükçe mi öğreneceğim. Her hocanın tutumu bu şekilde mi yoksa ben sürücü kursum ile görüşüp hocanın değişmesini teklif edeyim mi?