Poncikkkk Sürekli acıyorum bu postu cünkü yazan olmuyor bu hastanede doğum yapan var mı yada yakınınızdan birileri dogum yaptımı nasıldı iyi miydi
yasmin66 Poncikkkk arsuzda oturuyorum ama hastanesi güzel değil pek memnun olan yok çevremdekiler gidiyordu işte makinalarımz az iskenderun’a yönlendiriyorlarmştı bundan 3 4 ay önce ama şuan bilmiyorum nasil
pumpkinmom Poncikkkk o kadar rezil ve iğrenç bir hastane ki bırakın orda doğum yapmayı enjeksiyon bile yaptırmam orada
Poncikkkk NeclaLeylaCeydaOhnealaneala iyi olur ya daha doğumuma var ama birazda korkuyorum nasıl bilmiyorum Doğumhanesi faln
kevseryakar924 Bilgim yok o hastane konusunda ama ben gelişimde doğum yaptım iyiydi ama İskenderun acil durum Hastanesi’nde bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum doktor parça bırakmıştı beğenmedim iyi de değil yani
Poncikkkk yasmin66 teşekkür ederim evet bazı şeyler yok İskenderuna gönderiyorlar doğum nasıl bilmiyorum ama İskenderun’da doğum için kötü diyorlr ne yapacam bilmiyorum
filizkumsal Poncikkkk ben kızımı palmiyede dogurdum süleyman aslan doktorumdu 2.bebegimi devlette burcu ulusoy erdogan çokta ilgili alakalı herseyi söylüyor
filizkumsal Poncikkkk ben kızımı palmiyede dogurdum süleyman aslan doktorumdu 2.bebegimi devlette burcu ulusoy erdogan çokta ilgili alakalı herseyi söylüyor
Poncikkkk yasmin66 biri sezeryan yapmış kötü olmuş dikişleri hemşireler birazda kötü davranmş birde cok kalabalık muayeneden bişey anlamıyorsun ben gittim bebek hakkında bilgi vermiyorlr suyu iyimi kilosu iyimi görmüyordm bebeğimi
Poncikkkk filizkumsal bende ilk cocğumu palmiyede doğrdum Süleyman aslan dı doktorum ama şimdi doğum bayağı pahalı olmuş ne yapcam bilmiyorum 2 ay var doğumuma