oyuncakhikayesii Yarın 2.ay aşısı var kızlar korkuyorum cok ağlar mı susturabilir miyim ateşi çok yükselir mi calpolu asi olur olmaz vermeyi düşünüyorum sonuçta ağrı kesici ateş düşürücü ateşi bekleyemeyecegim sonuçta kolunda ağrı olucak onu keser
newmo oyuncakhikayesii ay biz olduk kolundaki aşı deri altına yapıldığı için onda inanılmaz ağladı bende senin gibi yaptım calpolu hemen verdim bide kundak yapabiliyorsan kundak yap kolunu bacaklarını çok oynatmasın
beyzzsenturkk_ oyuncakhikayesii aman aman ateş yapmıyo aşılar zaten hemen ateş düşürücü vermeyin bunlar olası yan etkiler doktor ates 39u bulana kadar ilaç önermiyoruz vücudun aşının antikorlarıyla savasması gerek evde önlem alınabilir ama tıbbi olarak hemen ateş düşürücü vermek vücuda savasmayı öğreteniyormus
fdn25 oyuncakhikayesii belkide hiçbir yan etki olmayacak bence gözlemleyin ateşini falan ölçün. Benim bebeğimde hiçbir yan etki yapmadı hiçbirşeye gerek kalmadı
patlakprezervatif oyuncakhikayesii odan çıkana kadar susmuştu. Ve ilaç vermedik hiç ateş huysuzluk yaşamadık
senaurass newmo sizde kaç aşı yapıldı sağlık ocağı yarın için 3 tane iğne dedi 1 omuz 2 bacak dedi birini yaptık hadi diğer ikisine nasıl izin verecek çocuk telaş oldum 🫠
newmo oyuncakhikayesii calpolu verince olmadı canım zaten calpol ağrı kesici özelliğide olduğu için ağrısı olmasın diye verdim direk
56743 Benim kizimda ates olmadı sadece o gün çok uyku hali oldu gece bile kalktiginda gozlerini acamadan emdi uyudu sadece 1 gün surdu
patatess oyuncakhikayesii Biz de huysuzluk bile olmamıştı. Endişelenmeyin çok sorun olacağını sanmıyorum. 🙌
newmo senaurass evet canım 3 tane oldu valla koluna yaptıktan sonra çocuk iptal oluyor bildiğin ben hemşire ile tartıştım dedim bir sakinleşsin çocuk sakinleşmeden ikisini daha vurmuştu
[silindi] senaurass önce koluna yapıyorlar sonra bacaklarına biraz ağlıyor tabi ama kucağa alınca hemen sakinleşiyorlar🌸 evinizde yoksa Calpol alın ama ateşi yükselmezse vermeyin şifa olsun 🌸
[silindi] senaurass birinci ayda aşı olacaktı o yok sanırım ve 6.ayda 2 enjeksiyon bir ağızdan aşıydı o da tek enjeksiyon ve bir ağızdan olarak değişti. 2.ay aşısında 5li karmadan 6lı karmaya geçildi bu kadar.
[silindi] senaurass aslında iğne acıttığı için değil de aşı yaparken tutuyorlar ya o yüzden ağlıyor bebekler bence. Emziriyorsanız aşıdan sonra bir emzirirsiniz ohh mis gibi olur doğal ağrı kesici