obiranne1 İki tane çocuğum var henüz iki aylık bir tanesi bir süre hapla korundum baktım olmuyor bugün spiral taktırdım sorularınız varsa alabilirim. merak edenler cesaret edemeyenler ?
amantanrimdidim obiranne1 bende düşünüyorum da adet olmadım henüz adet olunca gel dedi doktorum. Birde burada yazılanlardan dolayı korkuyorum. Spirale rağmen gebe kalanlar oluyor. Biraz tedirginim o yüzden.
obiranne1 snakrt hayır benden önce bir kadın taktırdı adet değildi sadece adet olunca daha az acılı ve kolay oluyor takması diyorlar ama ben çok acı çektim ya
cikolatahurma snakrt hayır ama acır dediler ben yinede taktım oyle dayanilmayacak bir ağrı değildi saniyelikti
cikolatahurma obiranne1 kız bide benim iki sefer ayrı taktı ilki taktı geri geldi ve doktor bilmiyordu habire ebeye soruyordu tekrar başka bitane takınca oldu
pinkflowers obiranne1 Benimde çok kötüydü bacaklarım titredi o spekulum ağrısından kasıklarım patlayacak gibi oldu resmen
ebruxy obiranne1 Yaaa işte tâbi taktırmak istiyorum bebeğim daha küçük ve en iyi korunma yöntemi şuan spiral aç gitmem yaaa inşallah acımaz
elif4600 Benimde bugün 40 ım çıktı bende perşembe günü gideceğim ama adet görmüyorum normal doğum yaptım ona dayandın buna da dayanırsın diyorum ama yinede çok korkuyorum
Prenss-annesi 5 ay oluyor taktıralı adet olmamıştım bende acılı diye korkuyordum ilkte taktırmadım ikinci olunca taktırdım korka korka gittim ama öyle olmadı acısı var tabi anlatıldığı gibi değildi
obiranne1 Prenss-annesi ne güzel sonradan sizde ağrı bel ağrısı falan oldumu sabah taktırdım ağrım azaldı ama terleme başladı anlamadım