beyza4496 Kızlar oğlum şuan 5 aylık geçen ay baş çevresi ölçümü 40 cm bu ay ölçüldü yine 40 cm gelişmemiş bu konu hakkında bilgisi olan var mı kızlar
merveipkknn beyza4496 kac cm dogdu? Birde bazen yanlis olculuyor ayni gun ebe ve dr 1cm farkli olcmustu bizimkini belki o yuzdendir. Bingildagi kapali mi
beyza4496 suhedaaaaa aslında 4. Ay kontrolünde kendi aile hekimimiz yoktu bu ay gittiğimde bende kaç cm dediklerini hatırlayamadım biraz önce evde yazılan kâğıdı buldum aynı ölçülmüş doktorumun bu yüzden bilgisi yoktu
suhedaaaaa beyza4496 6 aya kadar her ay doktor muayenesi de önemli. Bir gidin mutlaka persentildeki değerine bakıp gerekli bilgilendirmeleri yaparlar. Bazı aylar hiç büyümemesi normal diye biliyorum.
beyza4496 suhedaaaaa kiloyuda bu ay az aldı sağlık problemi yaşıyoruz biraz kan sonuçları biraz sıkıntılı çıktı aslında o yüzden biraz tedirgin oldum 🙏 teşekkür ederim
ahsala Doktorlar farklı ölçüm yapabiliyo takipli olduğunuz dr a götürün biz baş çevresiyle çok uğrastık süturları kapalı olabilir dr gerek görürse bi pediatri beyin cerrahiyle görüşmeniz gerekir
beyza4496 ahsala ayın 30 unda tekrar kan vericez o zaman tekrar görüşelim Dr. İnşallah bir sorun çıkmaz
beyza4496 merveipkknn baş çevresi 35 cm di doğduğu zaman belkide iki farklı ebe ölçtü ondan olabilir daha kapalı değil bıngıldağı
ahsala beyza4496 çıkmaz insallah önlemlerinizi alın siz yine de bişeycik olmaz bizim bıngıldağımızda kapandığı halde iyi gidiyoruz
Birbahargunu 6 ve 7 ayda Bizim de üst üste aynı çıktı sonraki aylar büyümeye devam etti sıkıntı yok şu an 18 aylık
merveipkknn Ayda 1 cm buyume normal bizimde o sekilde ilerliyor hatta 8. Ayda kapandi bilgildak. Takip edelim diyorlar sadece
beyza4496 merveipkknn iki ay üst üste aynıydı inşallah bu ay normale döner hastanede yattık diye belki biraz titiz davranıyorum elimde olmadan galiba