Yusufunannesii Hamileliğimde 25 kg civarı aldım 15i gitti ama o 10 kilosu üzerime yapıştı gitmiyor sabahları ayran kürü yapıyorum spora gitmem lazım sanırım verenler nasıl verdi evde? Evlendikten sonrada almıştım zaten kendimi çok kötü hissediyorum bir sürü kıyafetşm3var olmuyorlar 😔
Fmagn Yusufunannesii benım oglumun adı da yusuf allah bagıslasın 😍 ben de spor ve dıyetle cok verdım kılo cnm
melekmelek Yusufunannesii ben de 1 haftadır diyetteyim.. oğlum 18 aylık.. artık vakti geldi de geçiyor vermek lazım kiloları.. başka türlü gideceği yok.. 66 ile başladım 64 çıktım bugün💃🏻 motivasyon olsun size de😊
sevimli61 Yusufunannesii 64 el hamile kaldım 76 ile doğuma gittim bebeğim 2 aylıkken 66 idim sonra dikkat etmedim çok yedim 69-70 i gördüm bebeğim yaşına gelince diyete başladım ekmek sadece sabah bir dilim ABur cubur yok pilavı makarnayı kestim bir de mekik çekşyorım 3 haftada 66 ya düştüm tekrardan hedefim evlilik öncesi 58 kiloya düşmek
Fatmanrkuzey Yusufunannesii keşke benim doğum kilolarım gitmeseydi oğlumla birlikte kilolarımda çıktı gitti bende zayıflıktan muzdaripim maalesef
Fmagn Yusufunannesii canım ben 65 le hamıle kaldım 95le doguma gıttım suan 56 kılo oldum hıc bırsey yemedım oglum 9 aylık
melekmelek Yusufunannesii farklı bi şey yapmıyorum aslında.. yediklerime dikkat ediyorum. Abur cuburu kestim. Ekmek çok az. Evde egzersiz yapıyorum sürekli. Zaten çalışıyorum da.. bi de gece yatmadan yenen pulbiberli yoğurt kürü var ondan başladım faydası olur mu bilmiyorum.. 10 kilo hedefim var benim de.. 55 olmak istiyorum eskisi gibi...
Yusufunannesii melekmelek ay ben kilomu hiç söylemiyim o zaman 🤦🏻♀️ ben evdeyim çalışmıyorum hareket yok ne kadar yemesemde hareketsiz veremiyorum 🤷🏻♀️
MNM Fmagn bende 67 le hamile kaldım 92 le doğum yaptım, doğumdan sonra 82 oldum ve öyle kaldım 6 ay oldu Emziriyorum o yüzden aç kalamam sütüm azalıyor hemen , merak ettim siz emziriyormusunuz Ne yaptınız kilo vermek için
Yusufunannesii MNM bende sizin gibiyim ve çoğu kıyafetim olmuyor ben emziremiyorum 🤕 kimi insan emzirince veriliyor diyor doğru değil sanırım