cnslylmx Kızlar kızım 4 ay 10 günlük oldu sağlık ocağı d vitamini başlayalim dedi bende araştirim öyle dedim önerilerinizi alabilirmiyim 🫶
denizalismom cnslylmx d vitamini yemi doğandan itibaren kullanılıyor . Demir olabilir mi acaba ? D vitamini ocean , demir ise bestiron
alyny patlakprezervatif yanlış hatırlamıyorsam onda paraben yada başka bir madde vardı net hatırlamıyorum demire başladığımızda araştırırken görmüştüm
patlakprezervatif alyny Sakıncalı olan bir durum var mı? Lütfen söyler misiniz? Ayrıca renklendirici, laktoz ve glüten içermiyor
alyny patlakprezervatif şimdi siz atınca araştırdım tekrar hidroksipropil selüloz yazan madde için alerjik etkisi olabilir yazıyor ve koruyucu içeriyor uzman değilim tabi ki ama daha temiz alternatifler varken neden tercih etmeyeyim diyerek kidsfer marka tercih etmiştim doktorumuz da önermişti Elinizdekini doktorunuza sorun kontrolünüzde sakınca görmezse 2. Şişe de baska daha temiz içerikli bir markaya geçersiniz
patlakprezervatif alyny doktor aile hekimine yönlendirmişti. Ben de devletin yazdığını almıyorum diye direkt eczaneye gittim. Eczacım verdi. Ocean d3 vitaminide kullanıyorum, öyle olunca hiç üstüne düşmemiştim çok teşekkür ederim ❤️
efsiga Bestiron demir kan ilacı icerik olarak da temiz tek tavsiye edebilecegim marka bu olur d vitamini olarak da alila d3 diyebilirim icerikleri temiz markalar cok araştırip cocuğuma en dogru karar verdigim vitaminler bunlar