Bebeğim 3 aylık ne gece ne gündüz uyumuyor. Sadece gece uykusunda 00:00-3:00 arası derin uykusu var onun haricinde ne uyuyor ne de uyutuyor. Sabahları 30 dakika olunca hemen uyanıyor asla 31. dakikayı göremiyoruz. Uyanması sorun degil surekli uyusun diye zorlamıyorum ama o yarım saatlik uyku ona yetmiyor ve uykusunu almadıgı icin surekli huysuz ve aglıyo kendini de yoruyo bizi de. Bir de ne kucakta ne arabada ne bebek arabasında hic bi sekilde uyumuyor sadece besiginde sallanarak o da 1 saat sallıyoruz yarım saatlik uykusu icin. Asla derin uykuya gecmiyor sallayarak anca sersemlesiyor, sürekli hareket halinde, en ufak sesten hemen gozunu acıyor. Evde surekli birimiz onu sallıyoruz durmadan bu durum hem gece hem gunduz boyle. Uyuyunca bırakıp kendime vakit ayırabilecegim bi zaman asla olmuyo. Evden dışarı çıkamıyorum, anneme bile gitmeye korkuyorum hatta gidemiyorum. Sadece doktor kontrolüne gidiyorum o da cıglık kıyamet gidiyoruz stresi gunler oncesinde baslıyor, yolda da durmayacak uyumayacak, beklerken yine krize girecek diye. Son gunlerde uyutmak icin besigine koydugumda da surekli aglıyor ve sakinlesmiyor uykuya direniyor resmen ben artık ne yapacagımı iyice sasırdım ve inanılmaz yoruldum. 40ı cıkınca gecer dediler hic bi sey degismedi aksine daha kotuye gidiyor uyku alıskanlıgı. Simdi 3 ay bitsin diyorlar ama benim artık umudum kalmadı. Her hafta bi doktora götürüyorum farklı bi gorus almak icin, belki birinin gormedigini digeri gorur diye ama boyle de hepsi farklı bi sey diyo iyice kafa karısıyor. Biri 3 ay dolunca gecer sabret diyo, digeri sut alerjisi dedi diyet yapmamı soyledi, sut alerjisine uygun mama verdi, digeri reflü dedi reflüye uygun mama verdi, hepsi farklı bi damla önerdi. Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum bildigim tek bi sey var artık cok yoruldum.