happyymomiii Kızlar yemek listeniz var mı haftalık yani çok zorlanıyorum hiçbir şey bilmiyorum 😕 tariftende yapsam lezzetli olmuyor nedir bu işin sırrı? Yemek listeniz varsa da yazarsanız çok sevinirim karar vermek çok zor
yavruaslanlar happyymomiii evde ne varsa onu pişiriyorum mesela dün kabak patates kıyma domates sarımsaklı salçasız susuz yemek yaptım mantı vardı az buzlukta onu yaptım yogurtlu tavuk corbası yaptım bugunde kaldı hatta yemeğim fazla oldu yarına bir tabak cıkar ortaya koyar ek bişiler yaparım😂
2bebeannesiii happyymomiii Ben her gün kızıma sorup yapıyorum ya da oğluma . Ya da o gün canım bişey istediyse onu yapıyorum eşim siz ne isterseniz dediği için ona sormuyorum artık 😂
happyymomiii momas çocuğumda artık benimle yiyor .. ama lezzetli güzel yemekler yapamıyorum ☹️ çocuğum bana bana yesin istiyorum ama lezzetli değil.. siz neler yapıyorsunuz her gün
momas happyymomiii ben instagrmdan önüme düşen tarifleri yapıyorum. Bugün mesela bezelye yapıcam ona da kuzu kıymadan yapıcam