melisahera Kızlar merhaba bebeğim 26 günlük sleepy natural 1 numara kullanıyoruz bebeğime tam olmuyor kalıbı mı küçük acaba 2 numaraya mı geçsem diyorum kullananlar var mı aynı sorun yaşayanlar
seyma0661 melisahera sleepyinin kalıbı küçük. 2 aylığız 3 numara kullanıyoruz neredeyse 40ından beri çok sızdırma yapıyordu çünkü
gizem6767 melisahera molfıx den şaşmam kılosuna numarsına herşey uyuyor 26 günlük 1 numara bez bıle olur molfıxde tabı sızın tercihiniz
Sunismyson melisahera bionatural mavi paket çok daha emici ve cırtların arası açıldıysa taşma da yapıyorsa kakayı 2 ye geçmek daha iyi olur.
Pamukhanim_ melisahera Sleepy kalıpları küçük biz sadece 2 hafta falan 1 numara kullanmıştık 40 ından sonra da hemen 3 numaraya geçmiştik
melisahera gizem6767 ben Molfix aldım hatta stok yaptım ama pişti bebeğim. İlk kızıma iyi geldi diye almıştım ama iyi gelmedi
melisahera Sunismyson onuda deneyeceğim pişik sorunu oluyor mu bio natural de ve kalıbı nasıl 1 numara olarak mı alayım kalıpları küçük natural 1 numara bize küçük geliyor. Bionatural da mı aynı kalıp olarak
mkatugbas Sleepy cok kullandim suan (bayadir) molfix pure&soft kullaniyorum harika otesi. Cocugum pisik olurdu dis donemi artik sukur diyorum
namimemem melisahera ben sleepynin sadece ilk dogdugunda kullandım oğluma hatta güzel diye devam edeyim dedim ama sonralarında hiç memenun kalmadım değiştirdim direk kalıpları küçük onların kullanmayı düşünüyorsanız 1 beden büyük alın bence de oda küçük olırsa 2beden büyük alın. ☺️
elfmrl123 melisahera bizde doğumdan beri sleppy kullanıyoruz çok çabuk 5 numaraya geçtik 5 aylığız daha kalıpları diğer bezlere göre küçük