Rmzye Kızlar çocuktan önce sabah 10lara kadar uyuyan var mı benim gibi zorlanıyor musunuz alıştınız mı sabah ayıkamıyorum ya kızımssat 7 de uyanmaya başlıyor istiyorum ki 9 a kadar uyusun 🤦🏻♀️ Uykumu alamıyorum zaten gece emmeye kalktığı için
Eminaslan Ben hiç uyuyan bi insan değildim ama şimdi o kadar çok uyumak istiyorum ki keşke çocuktan önce bol bol uyusaydım deyip duruyorum 😁
deletedmom719 Rmzye ben öğlen 2 den önce kalkmazdım ama bebeğim şimdi gece saat başı uyanıyor ve sabah 7 de uyanıp bir daha öğlene kadar uyumuyor çok zorlanıyorum ama alıştım 😊
deletedmom719 Rmzye 7 aylık doğdu doğalı aynı o yüzden alıştım hatta fazla uyuyunca garipsemeye başlıyorum. Düzelecek diye umut ediyorum her ay 🤷♀️
Burakselim45 Rmzye zmaanla duzelicrk canim benm bebek smdi 5. Ayina girdi yanimda oyalaniyor yatakta ben uyuyorum 11de kalkaiyoruz artik sukur😂😂
Annesininpogacayanagi Rmzye bizim kızda 7 de uyanıyor bende 9 da kalkıyorum. Maşallah 2 saat oyalanıyor yanımda. Beni de kollarını çırpa çırpa uyandırıyor. 🥰☺️☺️
eSved Rmzye tek cocukss sorun yok sabah uyandin tekrar uyuyuncs sizde yatin benim bide 5 yasinda oglum var krese gotur getir🙄
Sulebrk Rmzye oğlum 1 buçuk aylık 8 buçuktam sonra mıkıtdanmaya başlıyor. Gece de çok kalkmadığı zaman uykumu alıyorum
Mom9 Rmzye kızım 6aylık 7.30da uyanıyo kurulu saat gibi. Yanına oyuncaklarını koyuyorum 9a kadar oynuyo. Sıkılınca saçımı başımı yolarak uyandırıyor :)))
Selma66 Rmzye biz de 9 aylık olacağız her gün en geç 07.30 da uyanıyor genelde babamız ilgileniyor o saatte bn emzirrim veririm sonra uyuyorum 😊yoksa gözümü açamıyorum