balyanakannesi_ Gece beslenmesini kaçıncı ayda kestiniz? Maşallah oğlumun kilosu ayına göre gayet iyi 6.5 aylık gece 00.00 dan sonra hiç bir şekilde yemiyor sabah 07.00 gibi uyandığında çok aç oluyor çok fazla mama yiyo
Gokturkmom balyanakannesi_ 5ay 11 günlük kendi ne zaman isterse o zaman uyanıyor bazen 2 bazen 3 uzun zamandır kendi haline bıraktım
aslhnkrts balyanakannesi_ 14 aylık kendi uyanırsa emziriyorum bazen uyanıyo bazen uyanmıyor kendine göre bi düzen oluşturuyo ben ona uyuyorum :)
Mikisss balyanakannesi_ bebeğimin reflusu var gunduzleri çok haraketi olduğu için her emdiyginde kusuyor.mende gecələri bəsləməyə Özen gösteriyorum 3 saatdan bir mama veriyorum geceleri yediyini kusmuyor uyudugu için.
balyanakannesi_ momofmychildren gecenin hangi saati olursa olsun biberon ağzına değdiği anda uyanıyor bizimkisi sonra ağlıyor
momofmychildren balyanakannesi_ gün içinde kaç cc yiyor en son kaçta mama yiyor benim kızım em son 21.00-22.00 gibi yediğinde sabaha karşı 4-5 gibi acıkıp uyanıyordu ama 00.00 gibi yediğinde 7ye kadar uyuduğu oluyordu
balyanakannesi_ Mikisss bizimde reflümüz var ve maalesef yerimizde duramıyoruz ama gündüz iyi beslendiği için kilo alımımız iyi
happymums Gece öğününü kesmek şuan için erken diye biliyorum kendisi uyandığında ister zaten bizde 7 aylık olcaz bir hafta sonra ve 40 dk bir uyanır sebebini de bilmiyorum
balyanakannesi_ happymums çok sık kalkıyormuş çok şükür öyle sorunumuz yok destekli mi uyutuyorsunuz?
balyanakannesi_ momofmychildren bende böyle fark ettim o yüzden gece 23.00 gibi yediriyorum bidaha yemiyor zaten