canparcam123 Nisanur889020 kaç emzik aldım tutmadı dün avent air aldım tutacak gibi bakalım. Çok tavsiye ettiler.
Mahbeker Nisanur889020 memeden çekip aynı anda emzigi vermeyi deneyin. Ama emzik sıcak olsun biraz ılık suyun içinden çıkarıp verin. Bir de her bebek ağzına her emzik olmuyor sanırım. Genelde Philips Avent ultra alıyor bebekler. Deneyin isterseniz.
DuyguNefes Nisanur889020 2 ay Emzik tutmadı denemediğim Emzik kalmadı Philips avent ultra soft öneririm tutmayan çocuk çok az.
Arasmertinannesi Ben doğduğu gün verdim mememi emer gibi emdi somurdu 😂 2 gün sonra tam tutmaya başladı. Bence alışmasın daha iyi şu an emziği düştüğü an çığlığı basıyor (19 günlük)
Nisanur889020 Arasmertinannesi haklisin ama emzik gibi kullanıyor beni meme sürekli ağzında olsun istiyor
Dilaramasal Biz 17 günlüğüz yeni başladık tutmaya emziği ama kısa süre emip atıyor 😂 ilk verdiğimde midesi falan bulandı öğürdü 😁 sürekli o attı ağzından ben verdim 2 gündür emiyo
Arasmertinannesi Nisanur889020 al bendende o kadar. Emziriyorım 5 dk sonra bi daha istiyor. Doymamıştır deyip yine emziriyorum. Tekrar istiyor mememde uyuyor sırf memem ağzında dursun o da uyusun istiyor. Yerine yatırınca geri uyanıyor 😂
Dilaramasal Arasmertinannesi Nisanur889020 hangi memeyi veriyorsun emziği değiştirmek çözüm olabilir ben değiştirdim tuttu öylelikle 😊 benide bebeğim oyuncak gibi kullanıyor hep memede uyuyor 😁
55eren55 Nisanur889020 o geçiyor canım bnmkide öyleydi acıktıpında alıyor sadece toklun veriyorum almıyor ilk zamnlar kendilerimi bilmiyorlar ama zamanla öğreniyorlar sıkıntı yapma bnmkide emmiyor herkes emzik rahatlık ver diyor bnmkide hemen öğürüyor geri atıyor kızıyor
Arasmertinannesi Dilaramasal Ben cahillikle araştırmadan öyle elime ilk geleni almıştım mamajoo markasının damaklı emziği. Tuttu ama bunun markasını değiştirebilirim 🤗 Bi de meme reddi yaşıyoruz bu günlerde emzik vermemeye çalışıyorum ama emziksiz olmuyor ağzı boş durmasın istiyor . Nr yapacağımı şaşırdım 🤷♀️
Nisanur889020 canparcam123 bende dün awent aldım ilk mamojo aldım ne zaman versem midesi bulandı attı sonra wee baby marka ladim onada aynısını yaptı awenti tutuyor bi süre emiyor ama çok değil bu defa sürelik alana kadar verecegim
Sumeyye-1 Dilaramasal bende awent ultra soft aldim bebeler onu tutar dediler. Ama tutmadi. Air ile aralarinda fark varmi. Air alsam tutar mi. Birde bibs emzigi okudum yine bu forumda ona da iyi dediler hangisi iyidir sizce
Nisanur889020 Mahbeker dün aldım şuan deniyorum bunu atmadı ağzında bi iki atacak gibi oldu veriyorum şimdilik tutuyor inşaallah tutar