meyvelipasta888 Kizlar uykusuzluga nasil dayaniyorsunuz özellikle desteksiz buyutenlere sormak istiyorum tavsiylerinizi merak ediyorum uykusuzluktan ne yapacağımı bilemiyorum yorgun oldugum icin sinirli oluyorum ne onerirsiniz
feyzanuur meyvelipasta888 ben olabildiğince gece uykumu almaya çalışıyorum. eğer gündüz bebeğim uyurken uyursam çok sersemleşiyorum kalktığımda. gün içinde de uykum gelmesin diye meşguliyet buluyorum
elisa2705 meyvelipasta888 Bi süreden sora sadece alışıyorsun valla bebeğin uyurken uyumaya çalışıyordum başlarda sora öle böle uykusuz alıştım🙄
beyzzsenturkk_ meyvelipasta888 bu yüzden evim bok götürürken beni hep uyurken buluyorlardı her fırsatta her saniye uyumaya çalışıyordum onu uyuturken fırsattan istifade bende uyuyordum o da uyumuş oluyordu o bir kaç dakikadan bile kâr amacı güdüyordum baska türlü olmazdı zaten
gamseliii meyvelipasta888 ben de asla ama aska dayanamıyorum 2,5 aylık oldu oğlum bir de uykum çok hassas her sese uyanırım günde 4saat uykuyla geziyorum ennn fazla o da🥹🥹
meyvelipasta888 elisa2705 benim 2. Kizim oldu yeni yenidogan ve 14 aylik bebekle ne kadar uyuyabiliyorsam oyle uyuyorum
Minigim38 meyvelipasta888 2,5 yaşında kızım var günlük 17 18 hiç uyumuyor sabah 7 8 de uyanır gece 12 1 de uyur öğlen uykusu uyumuyor kızım ne zaman uyursa anında bende uyuyorum bu yüzden evi hep b*k götürüyor
Pamukhanim_ meyvelipasta888 bebeğim gece uykusuna geçtiği an bende dinlenmeyi seçiyorum evde ne iş olursa olsun erken uyumaya çalışıyorum başka türlü gündüz uyuyunca yine uykusuz gibi oluyorum