Divayorgunxx Evet kızlar alalım mı tiyoları elinzdeki kıyafetleri nasl degerlendrysnz nasl kombinliyorsnz kombn yapmak icin dolap duzeni onemlimi stilst arıyorum kendime😃. Yeni bir ben olmak istyrm artk sıkıldm ruhsuz olmaktan kendime giyimime renk katmak istyrm
imaddesi Divayorgunxx 3 renk kuralı var Ben de yeni Yeni uygulamaya çalışıyorum. İnternetten bakabilirsiniz
gull00 Divayorgunxx ben pantolon ve üzerime yapışan şeyler giymiyorum yazın çok sıcak o yüzden trendoldan geniş kimonolar aldım içine sıfır kol içlik altına da kalem etek spor ayakkabı ile de tamamlıyorum aldığım hiç birşeyde desen yok hep tek renk çizgisiz desensiz çiçeksiz ve ayrıca üzerimdeki renklerin toplamı asla 3 ü geçmez ayakkabı şal çanta dahil 3 renk kullanırım bu sürdürülebilirlik açısından çok iyi oluyor
feyzatsdmr Divayorgunxx ben genelde renk uyumuna dikkat ederim mesela çantayla şal uyumlu olucak veya genelde takım şeyler giymek daha kurtarıcı oluyo giyimini takılar ile desteklemek sportif giyindigin zaman bile bir saat takmak göze hitap eder
Divayorgunxx Kendimi daha özgüvenlj ve güclü hissetmek icin buna ihtyacm var .artk kendimi bile sevemiyorum şoyle baknca kndmden iğrenircesine bakyrm degismek kendmi yeniden sevmek istyrm
Divayorgunxx Psikolojik olarak beni cok yoruyor kendimi begenmemk guz3l giyinememmk yada giyinsem bile kendimimj begenmiyorum tüm dolabmı yakıp herseyimi bastan asagi yeniden dizmek istyrm odamin rengni degistrmk istyrm ndn boyle hissedyrm bilmyrm
imaddesi Divayorgunxx daha Zengin gösteriyor bence. Vücut tipine uygun parçaları 3 renk kombini ile giyebilirsin
Tatlican Divayorgunxx Yaa sen ciddisin. Para sorunu yoksa kaliteli yerlerden al yani mesela adapazarında tesettürde belli mağazalar var onlarda farklı kıyafetler var butikler de de değişik oluyor kombınlemeye yardımcı olurlar