canan6668 Asyaveannesi04 geceyi de bıraktımi çocuğunuz Tam olraka geceyi nasil yaptınız anlztirmisiniz Rica etsem, Gerçi benim daha 7 yaşındaki kızım bırakamadı geceyi her yolu denedim olmuyor pediatri doktorum artık 7.aydan itibaren I baslicak Gece biraktirma icin
Asyaveannesi04 canan6668 Gece uyumadan önce 2 damla da olsa çişini yaptırmaya çalıştım çiş, diş fırçalama,pijamalarımızı giyme böyle böyle alıştı gece ne altına kaçırdı nede beni uyandırdı çişim var diye
kelebegiminannesiyim Yagmursaad rica ederim canım. Benim önerim sadece klozete alıştırmayın. AVM gibi ortak kullanım alanı olan yerlerde çocuk enfeksiyon kapar. Hem klozete hem alaturkaya alıştırın. Klozeti ikinci plana atın. Onda da maksat gittiğiniz yerlerde de alaturka olmazsa mecbur klozete oturtmak zorunda kaldığımız için. Ben bu şekilde yapacağım size de önereyim dedim
canan6668 Asyaveannesi04 ayyy masaAllah be guzel insaAllah banada nasip olur 7 yaşındaki kızım hala bırakamadı geceyi birsuru yol denedim gece yatmadan tuvalete gitme VS gece uyandırıp götürme Ama gene yapti gene yaptı bende öyleydim kucukken hep altıma kaçırırdım 🥹