balbadem48 Kızım 11 buçuk aylık gündüz uykularında direnme yok 2 uyku yapıyor ama gece yarım saat ayakta sallıyoruz artık eşimle dönüşümlü bile yaptığım oluyor nasıl aşabilirim önceden böyle değildi geçici bir dönem midir
aselomerasaf balbadem48 10 buçuk aylık ve bir haftadır böyle gündüz birşey yok ama gece uykusuna acayip direnmeye başladı saatlerce uğraştırıyor uyuduktan yarım saat sonrada tekrar uyaniyor
Hll112 aysebb ay ne zaman bitiyor bu atak ya 13. Ayına girmesine 5 gün var ama deli gibi uykuya direniyor gerçekten çok yoruldum artık
balbadem48 aysebb sadece akşam yapıyor elleri kolları durmuyor emziği kaldırıp atıyor artık çok yoruldum ya
balbadem48 annekadin21 valla delircem tek uykuya dayanamaz 6 da uyanıyor hemen Peşine 10 da uykusu geliyor 10 da uyanan bebek akşam 7-8 e kadar duramaz ki
Hll112 balbadem48 yok valla gündüz uykularına da direniyor. Bu ara gece uykusunda da sık sık uyanmaşar başladı
balbadem48 aselomerasaf bizim de öyle maalesef tekrar uykuya dönüyor ama çok çok uğraşıyoruz dün yarım saat salladım artık babasına söyledim devam etsin diye çok zorlanmaya başladım