gg3848 Yüz üstünden oturma pozisyonuna gelmeyi veya yattığı yerden kalkıp oturmayı ne zaman öğrendi bebekleriniz🤗
anneyimmmben gg3848 emeklerken yapar onu oturur vaziyete gelir yüzüstü pozisyon alır. Sonra zaten yürür hepsini patır patır yapar
AslanKadini_ gg3848 hiç şunu ne zaman yapacak diye takip etmedim yanlış hatırlamıyorsam 9 10 aylıkken herhalde şimdi 13 buçuk aylik
gg3848 anneyimmmben sürünüyor benimki daha emeklemeye geçemedi daha zamanı var o zaman çok teşekkür ederim 🤗
gg3848 mavi2601 ay maşallah benimki pıtır pıtır sürüyor bacaklarını çekmeye çalışıyor o zamanda dönecek gibi olup korkup sürünmeye devam ediyor emeklemeyi öğrenir mi bilmiyorum 🤷♀️
mavi2601 gg3848 bir bakmışsın emeklemeden yürürmüş daha iyi😄10 aylık olucak 3 gün sonra ama ayakta durmaya korkuyor hemen oturuyo
ars9824 gg3848 6,5 aylıkken ama bazen denge kaybedip düşüyordu tam anlamıyla 7 aylıkken öğrendi şuan 8 aylık emekliyor biraz oturuyor sonra uzanıyor yada yine emekliyor 2-3 gündür de koltuklara tutunmaya çalışıyor biraz kalkıp düşüyor
gg3848 mavi2601 bizimkide ayakta durmayı çok seviyor aktivite masası almıştım onda tek başına durup oynuyor bakalım ne yapacak🙈
ars9824 gg3848 evet ama her bebiş farklı oluyor benim bebeğim başını yere koyup poposunu baya yukarı kaldırıp öyle değişk sürünüyor gibi birşeydi sonra kısa zaman sonra oturmaya başladı öyle yapıp aslında onu oturma pozisyonu almak için yapıyormuş
gg3848 ars9824 benim kızımda yapıyor onu hatta çıplaksa gazını alıp öyle emekliyor gidiyor😄 öğrenir tabi acelesi yok çok şükür iyi olsunlarda🙏🏻
suheyla92 gg3848 dediklerinizin hepsi yurumeden hemen once yapilan seyler 1 hafta icinde bunlari yapar pesine yürür. Acele etmeyin bebek kendi vaktini bilir.
gg3848 suheyla92 yaa çok teşekkür ederim ben de bunu merak ettim aslında ilk bebeğim sıralamayı bilmiyorum onun için sormuştum çok sağolun🙏🏻🤗