Bsraasln Arkadaşlar 2,5 yaşındaki oğlumun sadece bir kolunda dirseğinden itibaren isilik gibi yada alerji gibi bişiler var pütür pütür bir kaç hafta oldu geçmiyor. Doktora götürücem ama çocuk doktoruna mı götürmek gerekiyor yoksa direk cildiyeye mi?
bsrvrl16 Bsraasln aynı benim oğlumda da geçmedi farklı bir şey de yemedi neye alerjisi olabilir bilmiyorum benim 1 kolunda karın bolgesinde de var kırmızı nokta nokta 1 haftadır yarın doktora gidecem İnşallah 40 aylık benim oglum
[silindi] Bsraasln 1 yaşında oğlumda da oldu, kolunda pütür pütür nokta nokta şeyler. Ben sıcaktan veya güneşten diye düşündüm. Güneş görmeyen yerlerinde çok yok çünkü. Yinede doktora soracağım bende
Bsraasln bsrvrl16 benim oğlumda farklı bişi yemedi bide alerji olsa neden tek kol diyorum gerçi sıcaktan olsa da neden tek kol anlayamadım 🤷🏻♀️
Bsraasln bsrvrl16 bizde sadece tek kol ve dirsekten itibaren. Bende aldım bir kaç gün sonra götürücem direk cildiyeye aldım
bsrvrl16 Bsraasln Allah şifa versin yavrularımıza ciddi bişey olmasında alerjisi varsa bişey bırakırız öğrenelim de İnşallah