Birprensesannesiii3850 Kızlar kızım 4 yasında 14 kilo 96 cm boyu istahsız Bi cocuk demir eksikliği vitamin eksikliği falan oluyor sürekli kan verdik daha önce surup verdi doktor surup içmiyor ama bende easyfishoil gibi ise yarayan bir ilaç tavsiyesi istiyorum sizden
Birprensesannesiii3850 Birprensesannesiii3850 boy uzatan istah acan bir ürün önerisi bekliyorum kızlar😐
biimiyomyardimet Birprensesannesiii3850 ravla mor meyveli karışımla kızım 1.5 kg aldı. Asla yemeyen bir çocuk bu arada. 3 yaş 4 aylık aylardır 10 buçuktu kgsu bu ay ravlaya başladım 12yi geçti çok şükür 🙏 normalde haftada 1-2 kez öneriyorlar ama bizimkiler gibi zayıf ve iştahsız çocuklara kahvaltıdan hemen sonra 1 tatlı kaşığı verebilirsiniz..
biimiyomyardimet Birprensesannesiii3850 hepsiburadadan aldım ben, satıcı da ravla. Birde aynı satıcının zeytinyağı var boy içinde onu öneriyorlar ben almadım henüz onu ama bir bakın isterseniz. Gelecek başka yorumları da takip edeceğim, herşeyi kullandım belki bilmediğim bir öneri gelir 🥹