AslanKadini_ elisa11 2 aylık nasıl tvyr bakıyor ki benimki 13 aylik hani gelir geçer önünden hafif bakar ama oturup saatlerce izlemez oyle.. telefon tablet bilmez
3kedili2bebekli Deletedmom192 1.5 senedir forumdayim böyle kaliteli yoruma cok az rast geldim. Saygılar.
Deletedmom192 [silindi] valla bıktım her gun her gun. Bı de bıze bısey olmadı tv ıle buyuduk yazmıyorlsr mı. Evet sıze bısey olmamıs ne olmussunuz cok merak edıyorum 🤣🤣 Sanırsın kı tv ızlemıste prof olmus.
Deletedmom192 [silindi] evet bız de ızledık dıyorlarda bız ızlemedık. Bız sokakta buyuduk. Hadı dalgaya vurayım fılan dedım de . Bır yere kadar. Akıl var mantık var yanı. Dılımde tuy bıttı. Bı de anlatmıyorlar mı falancanın oglu ızlemıs cok akıllıymıs.
organikirmik elisa11 niye erken olsun, sesli renkli ışıklı oyuncak alıyoruz o aylarda e TV dediğiniz şey bu uyaranların 10 katı. Açmayın? Hadi açtınız arkasını döndürün nereye koysanız sabit duracağı bi ay
ttonfire elisa11 renkli ve hareketli olduğu için tabii ki dikkatini çeker. Bebeğinizin olduğu ortamda TV açmamalısınız, sesine maruz kalması bile sakıncalı. Ben bebeğim kucağımdayken telefonu bile onun görebileceği şekilde elime almıyorum.
daenerystargaryen Deletedmom192 Yorum yapmadan geçemeyeceğim kaç kez böyle postlara yorum yaptım genelde hep işte izletmeyenin çocuğu uslu deniyor. Tersini söyleyince de napalım madalya mı takalıma geliyor konu. Biz izledik de ne oldu diyenlerin ne olduğu belli oluyor zaten. En son televizyonu telefonu yedireceğim o olacak. 😁 Bir de müge anlı gibi saçma salak şeyler izliyorlar daha minicik tertemiz zihne lağam gibi şeyler sokmuyorlar mı iyice çıldırıyorum.
[silindi] Deletedmom192 iq puanını düşürmüyor ki bu dikkat ve davranış problemlerine yol açıyor zaten bilgi çağındayız tüm uzmanlar bağırıyor artık. Buna rağmen öğrenemeyip burdan bilgi almaya çalışanlara da yine bir şey demiyorum ama ekran izletme için kavga çıkarmak hakaret boyutuna vardırmak nedir yani. Ben de sigara sağlığa yararlı diye kavga edeyim
[silindi] daenerystargaryen telefonunu çıkar göster diyen dayının ağzına telefon sokan adam geldi aklıma dkflg