Antalya0703 mertinannesi__ kemik yaşına hiç baktırdın mı biz 8ve13 aylıkken kemik yaşına bakıldı ve küçük çıkmıştı ergenlik döneminde daha fazla boy atacağı anlamına geliyormuş ama nasip yaşayıp görücez oğlum böbrekten kronik rahatsızlığıda var bu da gelişmeyi yavaşlatır diyolar bilemiyorum artık doktor doktor gezmekten yoruldum düşünmekten yıprandım sonum Bakırköy galiba😁
mertinannesi__ Antalya0703 yok kemik yaşına bakılmadi geçmiş olsun size vala bilmiyorum bende takmicam diyorum elde değil önümüz bayram kabus gibi geçer artık
Antalya0703 ikra_19 8aylıkken çocuk doktoruna götürmüştük vitaminler yazmıştı 1ay sonra gelin dedi gittik biraz boy atmıştı ama ben bıktırdım doktoru anne baba dayılar uzun oğlum nasıl kısa bi tuhaflık var dedim sağolsun kemik yaşına baktı 13aylıkken de endokrine gitmiştik kilosu düşüktü tahlil yapacaklardı ben istedim kemik yaşınada bakılsın diye onların da yorumunu almak istedim ergenliğe kadar kemik yaşı küçük kalıyomuş tabi kronik rahatsızlığı geçerse boy atar ergenlikte akranlarından çok küçük parkta anneler bebeğe dikkat edin diyolar çocuklarına🤣
Usnac1995 Canyavrum Yengemle konuştuk bugün ölçtürmüş 109 çıkmış ama bence daha kısa ayakabıyla öyle çıktı büyük ihtimalle . 106 falandır
Antalya0703 mertinannesi__ ne diyim bende takmicam diyorum parkta illa biri üzüyor en büyük korkum oğlum aklı erdikçe akran zorbalığına maruz kalırsa diye endişe ediyorum kıyamıyorum yavruma
mertinannesi__ Antalya0703 biz anneler olarak bile yüzümüze vuruluyor elbet cocuklarimiz da karşılaşır sizinki büyük ihtimal hastalıktan dolayı geri kalmıştır bizde çok şükür sağlık açısından sıkıntı yok niye böle oldu anlamiyorum
Antalya0703 mertinannesi__ bazı doktor etkilemez hastalığı diyo bazısı etkiler iyileşince atak yapar diyo ultrason çeken doktor 6yaşını bulur iyileşmesi dedi 4yıl var daha kaderimizde ne varsa yaşayıp görücez bizde bakalım inşaallah hepsi de sağlıklı sıhhatli olur yavrularımızın oğlum mutlu neşeli oldu mu dünyalar benim oluyo insanın çocuğu mutlu olması ne kadar da önemliymiş
kubra00k Bana normal geldi. Kilosuda normal. Zamanla yemeyide bırakıyorlar. Benim oğlan 21 aylık, 13 kilo, boyu 82 cm . Kısa gibi ama daha çok değişecekler☺️
kubra00k Antalya0703 canım elinde telefonla çizgi film açsan öyle yedirsen. Yemezmi. Benimki anca öyle yiyor
Antalya0703 kubra00k şimdiye kadar yeterki yesin diyip çizgi film açıp yedirdim ama konuşma geriliği bu sebebten de olabiliyo dedi çocuk gelişimci mecbura kalmadıkça çizgi film açmadan kitap okuyarak resimlerini göstererek falan yediriyorum ama kan ter içinde kalıyorum uğraşmaktan yediğini görseniz 7aylık çocuk anca doyar bunla dersiniz delircem çocuk aç yaşıyo