Gizemuzm06 Hipp mi aptamil prosyneo mu hangisi daha iyi sizce? Daha önce bebeğime aptamil kullandım kilo artışı iyiydi fakat gaz ve kusma sorunumuz vardı şuan hipp kullanıyorum gaz ve kusma sorunu yok ama kilo almıyor
yeni_anne__ Gizemuzm06 benim kızıma sma optipro verdım vermez olaydım mahvetti kızımı kılo alımı sıfırdı kusma hep kabız yaptı en sonn hip organik combiotic kulandım kendine geldi resmen kızım kilo vs hersey iyi neden kilo aldırmıyor acaba
minemomm Gizemuzm06 aptamil bizde de kabız yapmıştı. Ondan sma ya geçtik o da iyi gelmedi gaz yaptı. Hipp organik combiotiki kullanıyoruz uzun zamandır herhangi bir problem yok. Kabız değil gaz yapmıyor. Kilo alımı persentile göre gayet iyi. Ufak tefek kusmaları oluyor ama her zaman değil
haticenur357 Gizemuzm06 her beben aynı deyildir bir aptemin yer kilo alır bir yems kilo almaz siz deneyerek bulacaksınız hangisini severk yiyorsa kilo aldiryorsa bularak deniyerk bulacaksiniz
haticenur357 Bebem mamayı yemiyor biborondan kasilkandaveriyom yemiyor bebem hem biboron tutmayı bilmiyor alışması için maamyi yemsi için maya tatladirici ne koya bilirim
a_ne00444 Mamayı deneyerek bulacaksınız oğlumda her mamayı kulandim en iyi gelen evolvia oldu gaz kabız yok kilo alımı çok iyiydi şuan kziimda sma kullanıyoruz