mrymfba Hanımlar selam, 3 aylık bebeğime vajinal yapışıklık başlangıcı dediler. Başına gelen veya ne yapılması gerektiğini bilen var mı
bubekoglu mrymfba doktorum 40ında banada öyle dedi. hametan sürüp masaj yap düzelir dedi ben şuan yapışıklık görmüyorum geçti sanırım. doktoruma randevu bulamadım ondan dolayı Bidahaki ay götürcem kontrole
Milkmama mrymfba benim kızım da da fark ettim 27 aylık başta küçükte baya kapanmış korktum araya hafta sonu girdi doktora götüremem acil bir durum olmadığından acile de gidemem. Bu arada sağlık ocağın götürsem olur mu
bubekoglu mrymfba deneyin deneyin şimdi dikkatli baktım açılmış hafif masaj yapar gibi içeri doğru sürüp o kısmı ayırın düzelir hemen. Zaten içeri ıslak mendil sürülmüyor genelde kenarlara sürüyorum ben sadece
mrymfba Milkmama sağlık ocağı birşey yapmaz ama ben açıklığı şöyle yendim ıslak mendil kullanmadım pamuğu suyla ıslattım onunla sildim sonrasında bir iki dk bekledim kuruması için öyle bezledim kısa sürede düzeldi ama ileriyse hormonlu krem veriyorlarmış bence kendi doktoruna gidin