mrymfba Selamlar herkese, 3 aylık bebeğime bugün rota aşısı yaptırdık ancak doktor menenjit aşısını da önerdi iki aşı şeklinde yaptıran var mı ne düşünüyorsunuz? Özel aşıymış Çamlıca Medicana hastanesi’nden ikisine toplam 6.000 fiyat aldık
aysebb mrymfba Evet onun zamanı yok istediğiniz zaman yaptırmaya başlayabilirsiniz dozları. Biz 9. ayda başlamıştık
1prensh mrymfba önce biz rota aşısından başladık 3.ve 5.ayda yapılıyor biz ilk dozu olduk rotada bebeğim 10 gün sonra 4 aylık olacak menenjiti de 7.ayda önerdi iki aşıyı peşpeşe yapmayalım dedi
mrymfba 1prensh rotayı bizde öyle planladık ama menenjit aşısını da bu ay planlayıp 3 doz yapalım dedi
Gokturkmom mrymfba rotayı 2-4.aylar yaptırdım.Menenjitin ilk dozunu 3.ay 2.dozunu 5.ayda yaptıracağın yani 2 gün sonra falan :) son dozu da 13.ay olarak planlamıştık
mrymfba merilla1 rotayı 2360 TL ye yaptırdık bizde menenjiti de yaptırıcam sanırım bu hafta yaptırayım madem
merilla1 mrymfba yaptır bence ne kadar erken o kadar iyi. Şimdiye kadar hiç bir aşı kızıma yan etki yapmamıştı iki menenjit aşısı ateş ve uyku yaptı kızımda biraz ağır aşılar
CaganikoFernandez mrymfba biz bu tabloya göre yaptırdık Nimenrix 2.Ay 4.Ay 12.Ay Bexsero 3.Ay 5.Ay 13.Ay Rotarix 2.Ay 4.Ay
1prensh mrymfba anladım canım ama dediğim gibi bizim doktorumuz rota bitmeden menenjite başlamayalım dedi
Ftet Yaptır mesela biz 1 yaşında yaptırdık doktor geç kalmısşınız 3. Ayda yapışdaydı %100 koruyucu oluyor şimdi yapınca %90 dedi ve biz rota aşısıda yaptırmamıştık çokkk ağır bi rota virüsü geçirdik pişmanım
mrymfba Ftet bizde 2. Ayda rota olduk probiyotik kullanıyorduk ateş 2 gün sürdü ama ishal 1 hafta sürdü aşırı ağırlaşmadan atlattık. Ancak bulaşıcj olduğu için babasıyla bana da geçti sürekli bezi taşıyordu biz baya ağır atlattık yatak döşek yattık ateşler hep 39-40 oldu acildeydik full