Daha önce başına gelen oldu mu Allah aşkına kızlar. Oğlum 2 gün önce akşam 8 gibi evde düştü her zamanki dusmelerinden gibiydi ama kafası sisti ve sanki böyle bi cizgi oluşmuş gibiydi diye acile götürdük hemen. Tomografi çekildi, kusmadigi görüldü ve acil doktoru muayenesini etti sonuçlara göre önemli bir şey yok ama 48 saat takip edin yine de dedi. Bu sabah 9 gibi uyandi agladi emmek istedi bende emzirdim, 2 dk sonra fiskirarak kusmaya başladı yatarken yanında olmasam tikanirxi heralde oyle kusmak kendini toplayamadi. Neyse çok emdi dedik bekledik, Yarım saat sonra tekrar kusunca çocuk doktoruna götürdük. Kendi doktorumuz burdan gittiği için başka çok övülen bir doktora götürdüm. İdrar tahlili istedi, dusmeyle alakalı durmuyor dedi ama tahlilleri gore bakarız dedi. Benin oğlan sabah 9dan beri cis yapmıyor yok çünkü içtiğini çıkarıyor. Hastanede baya bekledik en son kusmayinca doktor da dedi eve gidin, bir şey olursa haberleşelim. Eve geldik sayılır cocuk kusmaya başladı. Ne yer ne icerse çıkarıyor ve baya baya kusuyor yani fiskirma gibi he4 taraf su içinde kalıyor çünkü resmen su kusuyor. Bu yüzden ciste yapmıyor, sabah 9da aldım altını daha bir damla yapmadı. Doktorla konuştum gelelim mi diye hap önerdi üçe bölüp verin emsin, Yarım saat geçince emzirin tekrar kurarsa beyin cerrahı görsün dedi. İnanılmaz korkuyorum. Allah aşkına bu tarz durum yaşayan var mi