masalsevda Kızlar akşam test yaptım günüm de baya geçmişti pek bişey fark edemedim ama sabah uyandığımda iki çizgi çıkmıştı sizce kuruma çizgisi mi kuruma çizgisi gibi durmuyor resim nasıl yükleyebilirim acil bakar miisiniz
Elfgrn masalsevda İlk 10 dk içinde çıkan sonuç önemlidir. Sonra çıkanlar dikkate alınmamalidir. Ben de çok karşılaştim bu durumla saatler sonra yada 1 gün sonra pembe kuruma çizgisi çıkıyordu. Hamile olmadığıma emin olmasam ihtimal bile verebilirdim ama dediğim gibi İlk 10 dk içinde çıkmadığı için ciddiye alınmamalı bu gibi durumlar.
tospikannesi_ masalsevda atın bakalım. https://mutluresim.com/ buraya tıklayıp resim yükle deyin resmi yükledikten sonra altta çıkan URL yi buraya kopyalayın
masalsevda Elfgrn ve bir kaç damla su da damlattim kuruma cizgisiyse dağılır ordan anlarım diye dağılmadi
Elfgrn masalsevda Yani istiyorsaniz inşallah vardır ama bende su damlattim ona rağmen kaybolmadı. Beta 0 çıktı o yüzden idrar testleri pek güvenilir değil siz yinede kan verin emin olun.
masalsevda tospikannesi_ şüphem var evet kasıklarıma batma iştah artma baş dönmesi alttan batma akıntı artışı falan var