baharrr01 Bebeğim 27 günlük mama ile besleniyor. Su vermem gerekiyor mu. Anne sütü ile beslenenlere ilk 6 ay su verilmiyor mamada da böyle mi
birerkekbirkizannesii baharrr01 mama yada anne sütü farketmez doktorumuz ek gıdaya geçene kadar su yok dedi, 5 aylık hıc vermedım tadımlara başlayınca az az verıcem
acemianne___ baharrr01 benim bebeğim 1 aylıkken dudakları kurumuştu , her gün bir iki çay kaşığı verirdim ,
hilalasenasc Mamada da anne sütünde de yeteri kadar su var. Ek gıdaya geçene kadar gerekmez. Ek gıdaya geçince bile günde azar azar başlanır. O dönemlerde bile hemen su içmese de olur yine anne sütü mamadaki su yeterli olur vermeyin hiç böbreklerine ağır gelir
gokcen_ baharrr01 Vermeyin gerek yok ,Her ay gittiğim takipli doktorumuz ek gıdaya geçince azar azar verirsiniz demişti.
mavisss718 baharrr01 doktorlar önermiyor ama ben verdim doğduğu günden beri 1-2 çay kaşığı bi sorun olmadı
teacherikizannesi baharrr01 normalde ek gıdaya kadar verilmez deniliyor ama havalar ısınınca Bn çay kaşığıyla kaynamış ılımış su verdim.