kaandurumoms Bebekleriniz burcunun özelliklerini taşıyormu boğa burcu annesi olmak zor mu kolay mı? 🥰
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kaandurumoms ben, eşim ve 22 günlük oğlum boğa. Oğlumun boğazı hiç durmuyor, 7,24 emiyor. 2 dk koyup yemek yiyeyim diyorum, izin vermiyor. Benim yemek yememi istemiyor, hep bana hep bana diyo 😂🤣
Themom_ kaandurumoms Kızım tam bir boğa😃 İnadı, açlığa tahammülsüzlüğü ile😃 Babamda boğa yemek yemekten keyif alır çokta sever 😃 Kızım 24 nisan babam 8 mayıs😄
kaandurumoms Themom_ ay inşallah kızım iştahlı olur . Oğlumda iştahsızlık konusunda çok çektim hala da çekiyorum 🫣
Themom_ kaandurumoms Benim kızımın 2 yaş sendromu ile iştahı sıfırlandı resmen zorla yediriyorum ama gerçekten kendisi acıktığı zamanda çıldırıyor yemek diye 😅 çok mutlu oluyorum yemek yediği zaman kendim doymuş gibi oluyorum
Feyzosumunannesi kaandurumoms Benim kızım Boğa. 3 yaşına gireli bir hafta olmadı. Doğduğundan bu yana o kadar uysal akıllı uykuyu cook seven bir bebekti ki maşallah diyim. Şuan da öyle ama tek sıkıntımız çok inatçı. 3 aydır taniyamıyorum,diğer çocuklar yapmıştı ben nede yapmıyorum ki diyor🙈🥹