gokcemevaa Bebeğimin ve bizim fotograflarimizi çıkarttırabileceğimiz bir site sayfa biliyor musunuz. En önemlisi de güvenilir olan bir site
birerkekbirkizannesii gokcemevaa Sosyopix çok memnunum ordan daha dün sıparıs verdım hatta yıllardır oradan başka bıyerden foto alısverısı yapmam
birprens_birprenses gokcemevaa resimli magnet kesinlikle güvenilir bir sayfa ve çok uygun uygulamayı indirdiğinizde 105 tane fotoğrafı 60 tl falan di sanırım ben oyel çıkartmıştım
CuteBadesMama gokcemevaa resimli magnet ve Sosyopix bu ikisinden çıkartıyorum. Genelde resimli magnet daha uygun oluyor.
Pirasalipuding bidebayilistersenferiya fiyatı neydi acaba normal fotoğrafçıdan daha mı uyguna geliyor @Pamukhanim_
gokcemevaa CuteBadesMama resimli Magneti bende yaptırdım ama albüm yapacağım fotoğraf lazım bana teşekkür ediyorum 🤗
Pamukhanim_ gokcemevaa resimli magnet ve sosyopix resimli magnet biraz daha uygun ama hemde ikiside güvenilir
gokcen_ gokcemevaa Ben Migros uygulamasından çıkarıyorum.Her boyutu var.Migros uygulamasına jet photo yazınca çıkıyor .10*15 boyutunda fotoyu tanesi yaklaşık 8 tl den çıkarıyor.Baskı kalitesini de beğendim.En geç 3 iş günü içinde geliyor.
bidebayilistersenferiya Pirasalipuding bence uygun ben küçük boy fotoğraf tercih ettim 105 tanesi 270 TL idi
Pamukhanim_ Pirasalipuding sitesinde yazıyor normal fotoğrafcıdan daha uygun biz 20×20 yaptiistik 9 tane kare yapışkan çerçeve için 100 tl ödedik
gokcen_ pantenkelebek evet Migros uygulamasını indirip arama kısmına jet photo yazın.boyutları ve adedine göre fiyatları var.
utkummm gokcemevaa daha yeni fotomanya dan cikattirdim biz begendik,diger sayfalar daha pahaliydi tabi ben buyuk boy istiyodum o yuzden
turuncbebek gokcemevaa sosyopix en kalitelisi, kedi7 var bir de o da iyi daha uygun fiyatta. Sosyopix süper ama pahali
CuteBadesMama gokcemevaa yanlış anladınız, albümlü fotoğraf çıkartabileceğiniz uygulamanın ismi “Resimli Magnet” :) Şu ikisi: