Ozenm herkese merhaba oğlumun elleri 3-4 gündür bu şekilde acaba bu egzama mı yoksa alerji mi başına gelen var mı ? Ne iyi gelir? Bu arada son 1 haftadır su ve köpük sıvı sabun vb şeyler fazlaca haşır neşir oldu
Feyzosumunannesi Ozenm Ay baya kötü olmuş, sıvı deterjan dan kaynaklı olabilir, üstte kalsın. Doktora götürün bence
PrincessDuru Ozenm geçmiş olsun el egzaması gibi. Kızımda da var. Ona ayrı sabun alıp kullanın. Bizim kullandığımız türler alerji yapmıştır
edavegulce Ozenm kızım 40 günlük yanakları bu şekilde oldu hippin yağını kullanıyorum bir de dalinin deterjan leke çıkarıcı olarak da uni baby kullanıyorum sizce onlardan mı oldu
Ozenm PrincessDuru geçici mi oluyor yoksa bu egzama bir başladığında bir daha vücudun diğer yerlerinde de çıkma olasılığı oluyor mu
Ozenm edavegulce hangi bebeğe neyin dokunacağı belli olmuyor ama söylediklerinizin içerikleri temiz onların dokunacağını sanmam Uni babynin tüm ürünlerini kullanmıştım ben de Bir sorun yaşamamıştım benim bebeğim bizim kullandığımız sıvı sabunla ellerini yıkadığı için olduğunu düşünüyorum
cLearQueen Ozenm egzama yer degistiren bisey bigun sirtında olur gecer 1 hafta sonra gogsunde olur falan