Gokturkunannesi01 Oğlum 2ay 21 günlük gündüz uykuları kısa gece 12den 4e kadar uyumuyor huysuzluğu var ellerini emiyor emerken göğsümü sürdürüyor karnından ses geliyor rezene kimyon da kullanıyorum gene de böyle sağlık sorunu mu var diye korkuyorum yardım lutfen
Hohomoromu Gokturkunannesi01 gaz sancısı çekiyor muhtemelen emermen memeyle kavga eder gibi emıyorsa çekiştire çekişte ayaklarını karnına dopru çekip itiyor kıvranıyorsa anlattgnz gaz sancısına benziyor gaz damlası kullanmıyorsanz doktora danısıp biogia gibi gaz damlaları kullanabılırsnz
Egemre Gokturkunannesi01 karından ses guruldama reflü belirtisi diye biliyorum canım bi araştır istersen
Melek-chn47 Gokturkunannesi01 merhaba benim kızımda 2 ay 26 günlük benimkininde karnından baya ses geliyor birde emerken kıpkırmızı oluyor mememi çekiyor bırakıyor ağlıyor tekrar almaya çalışıyor emmeden geri bırakıyor bende ayağa kalkıyorum memeyi ağzına veriyorum sallaya sallaya birde poposuna vuruyorum anca öyle emziriyorum gaz sancısı olduğu için ses geliyor diyorlar zaten sabaha kadar da yatamıyoruz kıvranmaktan
Asyaaihsnser Hohomoromu o dediğiniz şeyi benim kızım yapıyor kavga ediyor resmen emmek istiyor ama ağlamaya başlıyor ayaklarını çekiyor gaz galiba dimi :(
Gokturkunannesi01 Hohomoromu Adlarıyla yaşasınlar gaz damlalarını doktorumuz önermedi ama gece hep aynı saatlerde yapıyor napacagim bilmiyorum
Hohomoromu Gokturkunannesi01 ozaman kesin gaz sancısı çekiyor bebegınz kimyon veriyormusnz emıyorsa sizde yediğinz her seye kımyon dökün bol bol tüketin neden önermedi acaba genelde verıyor doktorlar ama bi bildiği vardır muhakk
Hohomoromu Asyaaihsnser evet canım gaz sancısı çekiyor o sırada doktora danışın gaz damlası rezene kimyon çayları vs kullanın
Devrimaydaliya Ah ah benimde 2 aylık bütün gece ayakta bütün gün yatıyor can dayanmıyor 😢kakasınıe yapabiliyor mu canım belki ondan yanada sıkıntısı olabilir
Gokturkunannesi01 Devrimaydaliya yapıyor canım bazen 2 güne bir bazen hergun ama son 1 haftadır böyle yani hiç böyle değildi
Devrimaydaliya Gokturkunannesi01 ben zeytin yağı ile karnına masaj yapıyorum sonra fön makinesi tutuyorum giydirip ardından yetişkin gbi gaz çıkarıylr alttan morarıyordu benim kızımda ıkınmaktan resmen sap damla kullanıyorum şimdi çok şükür ki o skıntımız zamanla yok oluyor
mehtapelifada Kızlar benim kızım da aynıydı. Gaz cıkarması için masaj yaptım hep. Faydasını cok gördüm deneyin derim