babyyboy25 Dişleri için ilerde sorun olur mu ya verip vermeme arasında kararsızım çok bağlı olmasını istemiyorum ama uykuya geçişte de vermek istiyorum nasıl bir denge kurmalıyım
Hiilyuss babyyboy25 gündüzleri hiç vermiyoeum dediğiniz gibi uyku geçişlerinde veriyorum ben de şuan 2 yaşında bakalım ne olacak 😂
ZeydsMom babyyboy25 ortodonik emzik kullanin dis damak yapisi bozulmasin. Ben cocuk ve dis doktorunun onerisiyle aldim.
beybitolat babyyboy25 benim oğlum doğduğundan beri emiyo ama sadece uyurken ve uyuduğu anda atıyo ağzından sadece uyurken verin o şekilde alışır
ozgmom babyyboy25 Gündüzleri zaten kendisi almıyor sadece uykuya geçerken istiyor uyuduktan sonra kendisi atıyor. Uyanıkken almaz 2 aylık şuan. Uykuya gecişlerde kullanırsanız aşırı yardımcı oluyor.
nrmnnn babyyboy25 sanmıyorum sorun olcağını iyi emziklerden alın yinede içiniz rahat etsin bizde kullanıyoruz philipsinkini ben kendimde 3.5 yaşıma kadar emmişim gayet düzgün dişlerim☺️
eymenku babyyboy25 YouTubeda Osman gonulal isimli dokrorun videosu var bu dis gelişimi falan ona bakın isterseniz
eymenku babyyboy25 ilk 18 ay bişey olmaz diş yapısı bozulmaz ama diyelim ki bozuldu emziği bıraktırinca iki yaşına kadar düzelir korkmanıza gerek yok diyor benim bebiş tutmadı yoksa ben verecektim şimdi uyku öncesi mememi kullanıyor emzik niyetine
durubebek_ babyyboy25 kullanıyoruz sacece uykuya geçişte bazen emziksiz uyuduguda oluyor uyuyunca atıyor zaten yani çok uzun süre kullanmıyoruz