Seymahamza kimseyi dinleme canım sen o çocuğu sen doğurdun aç bırakacak değilsn ben bebeğimi iki gün besleyemedm hastanede yattı kucağıma bile alamadım farklı şehirlerdeydik ağlmaktan ölecektm sonra dedim dur toparlan tuğçe çocuk gelecek süt lazım mamaya alışmasn gelince sürekli sağdım sütümü almak istemedgnde bile verdm...herkes bana hala mama ver diyor düşün yani emiyor çocuk ve her dr çok iyi yaramş sütün dediği halde bana hala yetmiyodr mama ver diyolar..insanlar hep konuşur sen duyma sen pozitif ol iyi şeyler düşün moralini bozma, kucağından indirme senle temas halinde olsun memede olsn hep almasa yalansın, iyi beslen mesela bol su iç 2-3 lt olsn mutlaka yani, tahinli helva ye bana çok iyi geliyo mesela çaylardan daha çabul etki gösterdi bana, bılgur pilavıydı,soğandı,rokaydı her yemekle ye, kompostolar yap kendine,uyu her fırsatta...mutlaka ama mutlaka pozitif ol kendini mutlu et sen iyi bir annesin unutma moralini bozan kimseyi dinleme kapa kulağını onlar konuşup gideck sen yine çocuğunla kalacaksn..