9793selaam Devlet hastanesinde iyi kadın doğum doktoru önerisi lazım kızlar kim iyi kim ilgili tavsiye verin .
defne3 9793selaam bn Buğra Şahin’e gidiyordum memnundum eşi de var gizem bide Timuçin iyi diyorlardı gittim bn beğenmemiştim
9793selaam defne3 Buğra Şahin’in adını çok duydum. Mhrs’de randevu bile bulunmuyor ya bazen çıkmıyor ondan
9793selaam defne3 devlet hastanesine de geliyor kuzuma öyle yakalayıp gideyim bari. Nasıl ilgili sempatik biri mi mesela ne açıdan sevmiştin
defne3 9793selaam bnde öyle öve bitiremediler adam suratimiza bakmadı dinlemeden kontrol yaptı geçti bidaha gitmedim
defne3 9793selaam yok devlete gelmiyor ya keşke gelseydi bı kere şans eseri gittim baya ilgiliydi cevremdekiler hep ona gidiyor
9793selaam defne3 nasıl devlette çalışmıyor mu adını gördüm MHRS de de çok çıkmıyor bazen onu anlamadım ben
9793selaam defne3 iki aktarmayla giderim o çok önemli değilde adam çok mhrsde gorunmuyor sıra alamıyorum yani
defne3 9793selaam devlette çalışıyor ama dokuzkavaklara semt Hastanesi’nde de arada oluyor bn hangisindeyse oraya gidiyordum
defne3 9793selaam baktım şuan bnde belki ayrılmıştır 182 arayıp öğrenebilirsiniz çünkü baya doktorlar gelmiş yalçın arıcak odaktaydi gene devlete geçmiş
9793selaam defne3 182 den ogrenetim cnm o zmn devletti mi dkye .eşini nasıl buldun peki .Gizem Şahin benim doğum doktorumdi kızım da .sert bı doktor oda bilgili olduğu çok belli ama azarlamidti beni ondan pek sevemedim 😆
9793selaam defne3 o doktoru hiç sevmedim çok sert bı doktor doğum yapmadan ona gittim son kontrole korkuttu beni bilgili biri bence ama üslubu söylemesi çok yanlış biri .