mommy53 Selam hanımlar bilmedigimden soruyorum. 10 gün önce dogum yaptım 2 gündür sarımtrak akıntım var kanamam yok normal mi bu . Kanama illa 40 gün sürer mi yoksa 10 gündede bitme ihtimali var mı
2bebeannesiii mommy53 İlk doğumumda tam 40 gün kanamam oldu ama ikinci doğumumda hastanede ilaç verdiler ki kanamam uzun sürmesin diyeymiş gerçekten de sadece 1 hafta kanamam oldu sonra normal akıntıya dönmüştü .
[silindi] mommy53 40 gün sürmek zorunda değil, 10 gün de bitmek için biraz erken gibi ara ara durup devam etmişti benim. 40.güne kadar ara ara lekelenme tarzı oldu.
birannebirogull merveurazozgun benim 2,5 ay oldu sezeryan doğum yapalı bu sabah kanamam oldu adet mi normal kanamamı anlamadım öyle bi ağrım sancım da yok acaba normal mi sizin kaç gün oluyo dogumunuz
merveurazozgun birannebirogull benimde 51. Günüm yine kırmızı renkli kanamam var çok da değil anlayamıyorum doktoruma soracagım
mommy53 2bebeannesiii yaa öylemi belki banada öyle yaptılar ne ilacı ki bu kanama uzun sürse nolcaktı kısa sürmesi daha mı iyi ozamn
ars9824 mommy53 benim bitiyor gibi olup tekrar geliyordu normal doğum yaptım arkadaşım sezeryan olmuştu onun 25 gün falan sürmüştü
2bebeannesiii mommy53 inan bilmiyorum ben sormadan kendileri söylemişlerdi serumu takarken ama benim için iyi olmuştu kanamanın 1 hafta sürmesi
sebur mommy53 bazen duruyor sonra yine başlıyor. Bendede öyle oldu en son tam 40. 41.günde son buldu tamamen. Ama inanılmaz az az geldi benim en başından beri
nur1604 mommy53 benim 23te kesilip 37de geri başladı. eğer 10. günde lohusa kontrolüne giderseniz ultrasonla bakıyorlar rahminize. doktor sorun görmezse kanamanın olmaması normaldir zaten.