Pnrdnzysfars Merhaba kizlar Oğlumun burnu tıkalı ve uyuyamiyor nefes almakta zorlaniyor genzi tikali serum fizyolojik ise yaramıyor dogal ne yapabilirim acaba yardim ederseniz sevinirim
Deletedmom323 Pnrdnzysfars canim serum fizyolojigi nasıl kullanıyorsun? Bebeğin 6 ay üzeri ise 1 siringanin tamamini doldur serumla ve onu tek burnun degidinden bebegini öne egerek birden sık ayni islemi diger burnunada yap ben gece bile olsa burnunu o şekilde acıyorum ve harika temizleniyor
Elos-92 Pnrdnzysfars aynı sorun bende de vardı bende aldım damlalar pompalar birsürü şey ama kullanmama gerek kalmadı çünkü soğanı kestim başucuna koydum yarısını( tabiki dokunamayacagı biryere ) soğan hem mikropları öldürüyor hemen nefesini açıyor. Bir de odanın nem ve ısısına dikkat edin. Düzelir umarım 🙏🏻
Derin26 Canım burun aparatı var bruno baby diye benim kızımda 1 haftadır aynı ilaç sıkıp aparatla çekiyoruz temizleniyor burnu
Pnrdnzysfars Deletedmom323 bende oyle yapıyorum canm ama fayda etmiyor nazal nem diye damla var onu damlatıyorum bira rahatliyor ama yine tıkanıyor
Deletedmom323 Pnrdnzysfars canım benim bebeğim 7 aylık internette elma ıhlamur ve pekmez karışımı gördüm denedim cok icmemesine rağmen iyi uyuyor suan
Deletedmom323 Pnrdnzysfars ben o sekilde gunde 10 kere falan acıyorum cok rahatlıyo ama sonra hemen tıkanıyor tabi
Deletedmom323 Pnrdnzysfars yeşil elmayı çekirdeğiyle birlikte 1 bardak kadar suda 15 dk kaynat üzerine 1 avuc ıhlamur koy kapagini kapat ve dinlemeye bırak. Ilidiktan snra 1 cay kaşığı kadar pekmezle karıştr. İnşallah şifa olur kuzuya. Ah bu kıștan çok çekiyor bebeklerimizz