Yigitkomuz_ Aysegulygt ben mandalina suyu veriyorum canm bisy yapmadi portakal daha asitli sanki dokunabilir
Asiveela Aysegulygt meyve suları uzun vadede şeker hastası yapıyormuş genetik yatkınlığınız varsa uzak durun derim doktorun biri aynı anda beş portakalı yemek ne kadar zararlıysa portakal suyu da o kadar zararlıdır demişti kan şekerini hızla artırdığı için yetişkinlerde bile sakıncalıymış bence verin eline bir dilim portakal posasıyla yesin en sağlıklısı
Bsrylmz Aysegulygt biz de dün doktor kontrolündeydik domates,patlıcan,portakal, süt, salça,şeker ,tuz 1 yaşına kadar yasaklı dedi ben de dün öğrenmiş oldum🌸
Tazemom 2 3 tane birden sıkıp vermeyinde mesela yarım portakalı sıkabilirsiniz ama 9 ayı bekleyin derim haftada bir falan verebilirsiniz miktarı çok önemli
EsmaTugra 1 yaşından önce vermeyin aşırı gaz yapıyor kayınvalide tarafımdan vermişlerdi gece 3de acile gittik lavman yaptırdık valla o zaman 🤦🏻♀️
Rabiapnr Aysegulygt 9 aylık bebeğim ben sıkıp içeyim dedim sütümden geçti pişik oldu yavrum direk kendi içse ne olur allah bilir her bebek aynı değil demeli ama çok dikkat edin ve önerilmiyor da zaten