donmezhatice 1 gün regl gecikmesi şimdiden panik yaptım normalde günü gününe olurum yada 1 gün erken bile olurum bir kızım var onda da böyle olmuştu sizce birgun gecikmeden korkmalimiyim şuan hiç hazır değilim
donmezhatice gokceege hayır korunuyoruz eşimde şuan hazır degil zaten bizim kız bizi çok yoruyor oda emin ihtimal yok diyor ama yine ben çok tereddutteyim
gokceege donmezhatice o zaman mevsimsel olabilir stres felan 2 3 güne gelir fazla stres yapmayın kafaya takmayın o da etkiler 🙂
donmezhatice Pirasalipuding doğal yoldan ama eşim çok dikkat eder hiç sekmez en son prezervatif kullandı bende ondan mı acaba dedim onu da çok sık kullanmaz
donmezhatice gokceege inşallah öyledir bacaklarımda uyuşma var ama gelen yok takvimim bana oyun oynuyordur umarım 😂
tudu116 donmezhatice bu bir korunma yolu değil maalesef bu kadar istemiyorsanız eğer daha bilimsel önlemler almanız gerekir..
Pirasalipuding donmezhatice doğal yoldan ama eşim çok dikkat eder hiç sekmez en son prezervatif kullandı bende ondan mı acaba dedim onu da çok sık kullanmaz devlet sırrı mı bu canım doğal yoldan eşim korunuyor diyorsunuz burdada prezervatifi çok sık kullanmaz diyorsunuz yani geri çekilme mi
donmezhatice tudu116 bugün kanamam oldu pede gelmiş ama yoğun değil idrarimi yaparken geliyor sadece kanamam ağrım var bacaklarimdan karnımda ama akışkan bir kanama yok
tudu116 donmezhatice gönlünüzce olsun inşallah ne diyeyim ama bu kadar çok istemiyorsanız gerçekten daha bilimsel olan yollarla korunun. istenmeyen gebelikten hem siz hem de dünyaya gelecek olan çocuk korunmuş olur. ☺️
donmezhatice Pirasalipuding evet hanfendi geri çekilme nasıl anlatım bilemedim prezervatif kullanmıyoruz normalde doğal dedim hiç birsey yani kendimiz korunuyoruz