caglaay Hoptirililaylomlaylilaylom evet ikizler burcu eşim ağzı fazla laf yapıyor 🤓 ben hiç beceremem aksine 🥲
caglaay canoom ay Allah affetsin aşk adam diye okuyunca aklına birden çocuk adam kelimesi geldi sjdjjdjd
canoom caglaay 🤣🤣 eklemeyi unutmuşum 🥲 küstügüm için numarasıyla kalıcak 🤣🤣 haha bende buna çok güldüm
nesizade05 Hoptirililaylomlaylilaylom oğlumun anası yazmıştı kaç sene önce değiştir dedim oğlunun anası Da senin bişeyin değilmiş gibi 😅 şimdi bi de kızımız var oğlunun anasıyım da kızının değil miyim diyorum 😅 değiştircem ama Birgün .ben onu zaferim diye kaydetmiştim bana değiştir erkeğim yap diyor sende o zaman kadınım yap diyorum bende 🤭🤭🤭
alyadmr077 Hoptirililaylomlaylilaylom Sevgili olduğumuzdan ilk gunden bu yana hala GÜLÜM 🌹♥️ diye kayıtlı 7 yıldır 🥰
aptallarsizii Hoptirililaylomlaylilaylom miro ağa arıyor böyle kayıtlı😂oğlum doğduktan sonra Böyle kaydetmiş 5 yıldır değiştirmedi
aliceinwonderland Hoptirililaylomlaylilaylom Kalbim Üni mezuniyetimizden beri böyle kayıtlıyım değiştirmedi🥲