bahar3434 Kızlar bebeğim 21 günlük sürekli emmek istiyor 2 saat boyunca emek istiyor doymuyormu anlamadım ama mememi sıkıyorum süt geliyor damla damla akıyor uykuları artık çok az dencek kadar kısa sürüyor 1 saat uyuyo hemen uyanıyor bu neyden kaynaklı?
yaseminmetehanahmet bahar3434 Bence ağlamıyorsa aç kalmıyorlar ama tam doymuyor da olabilir benim bebeğimde o zamanlar uyumazdı hiç hatta şaşırırdım küçücük bebek niye uyumaz diye ağlamazdı ama uyumazdı da doktor normal bazı bebekler uyumayı sevmez derdi belkide senin kokuna yakın olmak istiyor hala anne karnında sanıyor çünkü o kendini bol bol temasta kalın bence bir de oyalamaya çalışın biraz göğüsleriniz dolsun 2 saat kadar aç kalabiliyor yeni doğan bebekler aklıma gelenler bunlar 😁🫶🏼
instamomdegil bahar3434 çişli bezleriniz varsa doyuyordur. Merak etmeyin. Benim bebeğim de devamlı emmek isteyen bebeklerdendi ki hala öyle. O sizinle takas halinde olmak istiyordur. Korkuyordur, gaz olmaya başlamıştır.
ecrin02 bahar3434 Benimde bebeğim ilk başta öyleydi viski bezlerini takip et günde 5 veya 6 dolu cisli bez varsa diyuyordur ya güvende hissetmek için memede kalıp emmek istiyor yada kolik bebekler gazlarini rahay çıkarmak için hep meme isterler emmdikce karinlari rahatlar benimde oyleydi ama sonradan gaz sancısı aldı başını gitti
bahar3434 dgltkn bilmiyorumki sürekli emdiği için memelerim dolmuyor olabilir çünkü sürekli emmek istiyor ağzından alınca ağlıyor direk ama elimle sıkıyorum ucunu süt geliyor sütüm var demek olmuyormu bu
sutperisi bahar3434 sağım yaptığınızda kaç cc süt çıkıyor ordan anlayabilirsiniz az çok bir memeden ne kadar emdiğini veya doyup doymadığını
bahar3434 sutperisi canım 1 saatte 60 cc sağdığım oluyordu bazen 90 bazen 120 oluyordu şimdi sağmayı bıraktım emsin diye şimdide emmekten vazgeçemiyor saatlerce emmek istiyor
sutperisi bahar3434 bi tekrar sağım yap derim, uyarmayı bıraktığın için süt miktarı azalmış olabilir. Bebek ihtiyacı olanı alıyor meme boşalmamış oluyor çünkü. Aynısını yaşadım şimdi sağım yapıyorum süt artsın diye
seyma_04 Sütün az bence çünkü o kadar günlük bir bebeğin midesi daha çok küçük olur o yüzden hemen doyar ki ben o günlerde uyandıramıyordum emzirmek için ve midesinin kapasitesi dolunca geriye hala bir sürü süt kalırdı, göğüslerim de süt düğüm düğüm olurdu
bahar3434 yaseminmetehanahmet sağol kuzum hemen uyanınca süt vermiyim o zaman oyalıyım biraz dikkatını dağıtayım dediğiniz gibi boşaltıyor çünkü memeyi sık emmek istediği için
yaseminmetehanahmet bahar3434 evet bende senin gibi hemen emziriyordum normal saatinden önce uyanınca şimdi 65 günlük uyanınca memesiz susmuyor haberin olsun illa emecek 😂
bahar3434 sutperisi evet canım emiyor ikisinide bide yeni emzirdim ona rağmen bence fazla geldi kuzum çünkü sağımdan 1 saat önce bebek zaten boşalmıştı göğüslerimi arkasından hemen sağım yaptım 1 saat sonra bu kadar çıktı
bahar3434 yaseminmetehanahmet canım en çok ne artırır sütü peki tavsiyen varmı ben daha fazla olsun istiyorum ne yapabilirim
yaseminmetehanahmet bahar3434 benim bildiğim kimyon çayı rezene çayı havuç genel olarak protein ağırlıklı yiyecekler hem artırır hem çocuğa yarar süt