peyker Kızlar merhaba benim sorunum var kızım 2 yaş 8 aylık ama hala konuşmak istemiyor kendini vermiyor onunla konuşmaya çalışıyorum hemen oyun oynuyor odaklanmak istemiyor ne yapmam lazım bana yardımcı olun lütfen çok üzülüyorum
gkt300_ peyker kendini yormak istemiyo belli bence her istedigini eliyle isaret etse bile vermeyin anlamadim ismini soyle diyin onu ne kadar cok anlamazsaniz konusmaya iter kendini eger konusyorda inadina konusmuyorsa
Muallaaa peyker bnm oğlumda resmen konuşmaya vakit ayirmiyor istenmiyor yani bnnmee artj canım sıkılıyor
barlas53 Bulin kızınız inatmı benim oglumda inadından kpnuşmuyo canınisteyince herşeyi diyor herşeyi yapıyor ama inadına gelince asla konusmuyor
peyker barlas53 İnat birazda hal hareketleri iyi ama konuşmak isteyince kafasını çeviriyor başka şeylere yöneliyor
peyker Muallaaa ne yapacağız bu şekilde ben psikiyatri’ye götürdüm teşevizyon telefon izletme dedi 1 ay oldu sadece yemeklerde onun haricinde izletmiyorum ama yok yani
peyker Esoz1110 hayır şöyle anne baba dede gibi kısa cümleler kuruyor bebek konuşmasıda diyebilirim hatta
Esoz1110 peyker Sürekli neler yaptığınızı anlatın konuyu bilsin bilmesin mesela yemek yaparken bile şu yemeği yaptım içine bunu koyuyorum vs zamanla tekrarlar dediklerinizi gelişir konuşması beraber kitap okuyabilirsiniz müzik dinleyebilirsiniz sözlerini beraber tekrar ederseniz ilgisini çeker🌸